10 dec 2015

Wonderful Christmas

Vandaag weer een paar kerstkaartjes die ik op de Kerst Stamp-a-Stack gemaakt heb met de cursisten. Het zijn gemakkelijke snelle kaartjes, die zeker voor kerstkaarten erg makkelijk zijn. En deze keer met de mooie stempelset Wondrous Wreath stempelset. Het is een stempelset die vorig jaar in de winter catalogus geïntroduceerd was.. maar die dit jaar ook in de dikke annual catalogus staat. Hij is ook in combinatie met de bijpassende framelits als een bundel te bestellen. Maar ja, als je snelle kaartjes voor de kerst wilt maken, is het makkelijker om deze zonder stansen te maken. Dat gaat net ff wat sneller….

wonderful2

Hier is de krans net ff een stukje over de rand gestempeld. Een ster uitgeponst en deze zit met dimensionals in de krans vast geplakt, waar een stukje bakers twine aan vast geknoopt is. Zo hangt de krans als het ware over de rand van de kaart.

wonderful

Ook bij deze kaart zijn de kransen net over de rand gestempeld, dit geeft net ff een wat sjieker effect.

En zijn jullie nu zo langzamerhand al klaar met alle kerstkaarten? Of moet er nog last minute veel gemaakt worden? Dat laatste is wel heel herkenbaar hoor… ben normaal ook zo… zo laat mogelijk beginnen… dan komen de beste ideeën. 🙂

In ieder geval komt er morgen weer eens wat anders voorbij…
een leuke sneak peak……al zeg ik het zelf… 😉

Groetjes en bedankt weer voor het kijken!

Nina

Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten