2 dec 2015

Snow Way!

Vandaag weer een snel kerstkaartje wat ik jullie wil laten zien. Deze keer met mijn favoriete pinguïn… Sorry, als jullie deze alweer te veel voorbij zien komen…
Ik kan er niets aan doen, blijf ‘em super cute vinden. En het leuke hieraan is ook… hij gaat er gelukkig nog niet uit na deze kerst. Helemaal happy dus!

Een eenvoudig achtergrondje… gemaakt met de smooshing techniek, een pinguïn en een leuke tekst die in strookjes gesneden is. En de kaart is binnen een half uurtje klaar. Het hoeft dus echt niet heel moeilijk en bewerkelijk te zijn.

Snow Way

En zijn jullie ook nog allemaal druk met de kerstkaarten maken, of zijn jullie er allemaal helemaal klaar mee? ( letterlijk en figuurlijk…. 😉 )
Nou helaas moet ik er nog een aantal, maar gelukkig kan ik wel al tussendoor leuke dingen maken, met al helemaal super leuke nieuwe stempels uit de voorjaarsgids… en die is me toch super…. al zeg ik het zelf…..

Maar nu ga ik gauw verder met mijn project voor morgen… want morgen komt er weer een tutorial voorbij hier op mijn blog. Deze keer van een leuk doosje, die je nog net voor Sinterklaas of juist voor kerst kunt maken, met een kleinigheidje erin….

Groetjes en tot morgen,
Nina

gebruikte materialen:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten