19 jun 2021

Creatieve harten bloghop - In colors

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Deze maand staat in het teken van de nieuwe In Color kleuren…

zijn ze niet geweldig… ik kan er in ieder geval niet genoeg van krijgen, en dan vooral de kleuren Evening Evergreen en Soft Succulent. Dat zijn echt mijn favorieten….
Mijn kaart heb ik dan ook met deze 2 kleuren als basis gemaakt, met een klein accent van de Pale Papaya. ( en een klein beetje bruin van Soft Suede en Early Espresso. 🙂 )

De basiskaart is gemaakt van Evening Evergreen. Hierop heb ik een iets kleinere mat van Soft Succulent. Deze is bestempeld met dezelfde kleur inkt en die gave vlinderstempel Butterfly Brilliance. Als accent heb ik met de kleur Evening Evergreen de tekst uit de set Quiet Meadow diverse keren gestempeld aan de linkerkant, en een randje uit de set Stitchery. De rand van de mat heb ik met de blending brush iets donkerder gemaakt.

Voor het accent op de kaart, heb ik nogmaals de vlinders gestempeld, deze keer met Stazon ink Jet Black op Basic White cardstock. De grote vlinder heb ik voor deze kaart uitgestanst, en met de blending brush en Pale Papaya beinkt. De uiteinde van de vleugels met Soft Suede en Early Espresso, zodat de vlinder mooi afsteekt tegen de achtergrond. Deze zo op de kaart geplakt, dat de vleugels met een dimensional iets verhoogd zit. Zo krijg je ook iets meer dimensie op de kaart.
De tekst You’re too kind komt ook uit de set Quiet Meadow, deze gestempeld op een strookje Pale Papaya en de uiteinde met de Banners Pick a punch bewerkt. Ook deze zit met dimensionals op de kaart. Als laatste nog 3 kleine vlinders gestanst, ook weer uit Pale Papaya. Deze rondom de grote vlinder opgeplakt, waarbij alleen het lijfje vast zit.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsQuiet Meadow, Butterfly Brilliance, Stitchery
InktEvening Evergreen, Soft Succulent, Pale Papaya, Soft Suede, Early Espresso, Stazon Jet Black
CardstockEvening Evergreen, Soft Succulent, Pale Papaya, Basic White
PonsenBanners Pick a Punch
StansenBriljant Wings dies
OverigBlending Brush

Geen opmerkingen :

Een reactie posten