13 mei 2021

Feel Good Stampin' Bloghop - Fleurig en kleurig

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

In Colors 2021-2023

De nieuwe jaarcatalogus is er weer, en dus is er ook weer een nieuwe In Color kleuren serie. Deze keer zijn het de volgende kleuren:

Zijn ze weer niet geweldig? Ben zelf helemaal weg van de Evening Evergreen en Soft Succulent.

Daarom hebben we deze maand als thema Fleurig & Kleurig. En moeten we van deze 5 nieuwe kleuren er minstens 3 van gebruiken. Nou dat is me wel gelukt hoor… heb ze gewoon allemaal gebruikt. 🙂

Voor het schudgedeelte in de kaart, heb ik het bijpassende dessinpapier gebruikt. Dus als je geen bijpassende sequins hebt, kun je het heel gemakkelijk zelf maken. Pons met een kleine pons figuurtjes uit en gebruik dit als schudmateriaal. In dit geval heb ik die leuke Field of Flowers pons gebruikt. Deze ponst diverse maten kleine bloemetjes uit.

Werkbeschrijving

Van deze laatste kaart heb ik een filmpje gemaakt, hoe ik deze gemaakt heb.
Dus mocht je zin hebben om deze te bekijken, dan kun je deze hier vinden. Het documentje met de link naar de video en gebruikte materialen kun je  hier downloaden.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsIn bloom
InktFresh Freesia, Pale Papaya, Soft Succulent, Polished Pink, Evening Evergreen, Stazon Jet Black, Rich Razzleberry, Poppy Parade
CardstockFresh Freesia, Polished Pink, vellum, Whisper White, Watercolor paper
PonsenField of Flower
StansenPierced Blooms dies
Design Series PaperIn Color 2021-2023

Geen opmerkingen :

Een reactie posten