15 mei 2021

Creatieve harten bloghop - Welkom '21-'22 jaarcatalogus

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Deze keer zijn we aan de slag gegaan met allemaal nieuwe stempels en aanverwanten uit de nieuwe jaarcatalogus die deze maand uitgekomen is.

Ik vond het deze keer moeilijk kiezen, want ik vind zoveel leuks… Dus heb mezelf nu gewoon een uitdaging gegeven om de stempelset All Squared Away te gebruiken. En deze dus op meerdere manieren te gebruiken. En deze keer in de kleuren combi blauw met groen.

Op de eerste kaart heb ik met behulp van de stempelhulp en 5 kleuren inkt, en rand gestempeld.

De kaart verder afgewerkt met een label, waar ik de tekst Hello Friend gestempeld heb, uit ook weer een nieuwe super gave stempelset Biggest Wish. Zo leuk om deze in 2 verschillende kleuren over elkaar heen te stempelen. Een paar bloemetjes van de Field Flower pons een stukje kreukellint, en de kaart is af.

Op de 2e kaart heb ik 1 van de vierkantjes met versamark gestempeld en bewerkt met transparant embossingpoeder op Bermuda Bay cardstock. Hierdoor krijg je er een mooi glanzend laagje overheen.

Voor de mat achter de vierkantjes heb ik een strook cardstock eerst het randje uitgestanst met de wolkjes rand. Geeft weer een heel gaaf effect. Ook de randen lekker beinkten voor meer diepte. Aangezien ik het woord Hello Friend uitgetest had voor de eerste kaart op een restje cardstock en deze toch supergoed gelukt vond, heb ik deze rondom uitgeknipt en gebruikt voor deze kaart. Samen met een paar uitgeponste gestempelde bloemen en blaadjes uit de set Flowers of Friendship op de kaart geplakt.

En als laatste een restkaartje…. aangezien ik ook nog 2 vierkantjes gestempeld en ge embost had op Pool Party cardstock, vond ik dat ik die ook nog moest gebruiken. De kaart zelf is ook een heel stuk kleiner, is de helft van een normaal formaat kaart. Leuk bijvoorbeeld om aan een bosje bloemen te hangen. 🙂

En als je goed kijkt, zie je dat op de achtergrond allemaal wolkjes gesponst zijn. ( tja, het reststukje van de vorige kaart, was daar heen geschikt voor) Nog een paar bloemetjes erbij, en 2 strookjes waar de tekst Dikke Knuffel op gestempeld is.

Ook heel benieuwd wat de rest van ons team gemaakt heeft?

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 

Gebruikte materialen
Hieronder zie je alle gebruikte materialen die ik voor deze kaarten gebruikt heb. Heb je interesse in een van deze artikelen, stuur me een berichtje, en ik verzorg graag je bestelling.

StempelsFlowers of Friendship, Biggest Wish, All Squared Away
InktShaded Spruce, Garden Green, Coastal Cabana, Bermuda Bay, Pool Party, Versamark inkt, Stazon ink Jet Black
CardstockShaded Spruce, Coastal Cabana, Whisper White, Pool Party, Bermuda Bay
PonsenField Flowers, Fancy Tag Topper
StansenBasic borders
OverigCrinkled seam binding ribbon, transparant embossing poeder, heattool, rhinestone basic jewels

Geen opmerkingen :

Een reactie posten