11 jan 2021

En nog meer hondjes vandaag....

Een tijdje geleden ben ik mijn embossingmallen aan het sorteren geweest. Ook had ik van elk een proefstuk gemaakt, zodat ik heel gemakkelijk kan zien welke ik allemaal heb. Nu moest ik van elk stukje een stukje afsnijden, zodat ze goed in een hoes paste. Nu vond ik het zonde om die strookjes weg te gooien, dus ben daar maar mee aan de slag gegaan.

Zo heb ik voor deze kaarten de strookjes met een kleine tussenruimte opgeplakt met dubbelzijdig tape. De stukjes die dus open bleven, heb ik bestrooid met goed embossingpoeder, en verhit. ( Hierbij moet je wel opletten dat je tape gebruikt die verhit kan worden. In dit geval heb ik de Tear & Tape van Stampin’Up! gebruikt. Die is hier perfect voor. )

Het hondje is ingekleurd met de Stampin’Blends.

En heb ik jullie al verliefd laten worden op deze teckel? 🙂

Stempels154497 Hot Dog
InktSoft Suede, Memento Black
CardstockSoft Suede, Sahara Sand, Lemon Lime Twist, Whisper White
Stansen152886 Tasteful Labels
Ponsen149518 Delightful Tag Topper pons, sterretje pons
Overigverschillende embossingfolders, goud embossingpoeder, heattool, Tear & Tape Adhesive, Stampin’Blends Granny Apple Green en Crumb Cake, Linen Thread

Geen opmerkingen :

Een reactie posten