2 jan 2021

Bone-Jour 2021

Hoi allemaal,

Allereerst wens ik iedereen nog een heel goed, gezond en creatief 2021. Dat het maar een heel goed jaar mag worden.

En om het jaar goed af te trappen, ben ik al aan de slag gegaan met een nieuwe stempelset die vanaf aankomende dinsdag te koop is van Stampin’Up! En wel deze super leuke gave tekkel stempel.

Was er meteen helemaal verliefd op, dus daar moest uiteraard gelijk wat mee gemaakt worden.

Voor de achtergrond op de kaart heb ik ook een nieuwe stans gebruikt, Potted Succulents dies. Deze heb ik uit een rest stuk cardstock gestanst, en deze gebruikt als mal. Met dezelfde kleur inkt gesponst met een blending brush, en dan krijg je een super gave achtergrond op je kaart. Toevallig heb ik afgelopen week ook nog gespeeld met mijn gelliplate en alcohol inkt, dus daar een stukje cardstock van gebruikt, het hondje erop, en je hebt een superleuke kaart, al zeg ik het zelf…. :-)De tekkel is ingekleurd met de Stampin’Blends op Whisper White, en uitgeknipt.

Dank je wel weer voor het kijken en tot binnenkort… want ik heb intussen al meerdere kaarten met deze set gemaakt…. kon niet ophouden geloof ik…. 😉

Groetjes

gebruikte materialen

Stempels154497 Hot Dog
InktCrumb Cake
CardstockCrumb Cake, Bermuda Bay, Whisper White
Stansen154330 Potted Succulents Dies
OverigStampin’Blends Crumb Cake, Bermuda Bay en Night of Navy, Blender Brush, Linen Thread
DiversenAlchohol inkt, Gelli Plate, witte verf, wit vloeipapier

Geen opmerkingen :

Een reactie posten