12 nov 2020

Feel Good Stampin’Bloghop Gift Giving

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Gift Giving

Vandaag is het thema Gift Giving. Nou daar kun je alle kanten mee op… Ikzelf ben aan de slag gegaan met een doosje, met een bredere rand. ( die je pas ziet als je de klep openmaakt. )
Kwam een tijdje geleden dit YouTube filmpje tegen van een shadowbox doosje van Cookies, Craft en Co, en was er gelijk verliefd op. Maar ja, ik wilde er uiteraard wel een eigen twist aan geven. Dus ben ik aan de slag gegaan om dit patroon aan te passen in grootte, passend om een lekkere zelfgemaakte energiereep.

En nu wil ik hier ook uitleggen hoe ik dit aanpak, om een doosje om te zetten naar eigen maten.
Zo kun je voortaan heel gemakkelijk zelf alle doosjes maken, in alle maten.

Hier zie je de rand van het doosje heel goed, die dus een dikke rand heeft. Zo komt het kadootje heel mooi tot zijn recht. Deze set met het dessinpapier en die superleuke kleine ponsen zijn gewoon supergaaf. Weet niet of het op de foto uberhaupt goed te zien is… maar de blaadjes en eikel zijn 4x per kleur uitgeponst. Deze zijn op elkaar geplakt, en doordat ze dan zo dik zijn, kun je ze ook een beetje vormen, voordat de lijm helemaal opgedroogd is. Hierdoor krijg je een super leuk effect. En als je daarna nog met de Wink of Stella eroverheen gaat, dan is het gewoon helemaal super.


En voor de liefhebbers…. hier is de link van de energierepen…. is echt de moeite waard om deze een keertje te maken.

Werkbeschrijving

Hier kun je de werkbeschrijving downloaden hoe je heel gemakkelijk dit doosje kunt maken zelfs met eigen maten… want ja, het kadootje wat je erin wilt doen, heeft vast een andere maat dan deze lekkere energiereep. 😉 Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk omschreven heb, anders hoor ik het graag.

Om verder te hoppen, klik op de namen in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Gebruikte materialen:

Hieronder het overzicht van alle gebruikte materialen. Klik op een van de plaatjes en je komt op de site van Stampin’Up! terecht.
Uiteraard kan ik deze materialen ook voor je meebestellen. Stuur me een berichtje, en ik bestel het graag voor je mee.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten