1 jul 2020

Zonnebloem kaartje

Vandaag weer een nieuw kaartje op mijn blog, met weer een twist. Kwam op Pinterest dit kaartje tegen… en vond ik zo leuk, dat ik er een variant op gemaakt heb. Vond het leuker om er een rechthoekig kaartje van te maken.
Het was een beetje puzzelen, maar uiteindelijk is het me gelukt.

Uiteraard was ik nog niet uitgespeeld met de zonnebloemen stempelset. Vind die gewoon geweldig… en deze keer eens in ton sur ton met 2 nieuwe kleuren uit de Incolor serie.

De bloem is dus ook gestempeld op Crumb Cake cardstock, en daarna eerst helemaal ingekleurd met wit potlood. Daarna de bloem “ingekleurd” met de nieuwe kleuren Misty Moonlight en Cinnamon Cider. Hierdoor krijg je een heel mooi subtiel effect.

Wilde er nu ook een extra accent aangeven met lint, in de kleur Cinnamon Cider. Helaas had ik daar nog geen lint van, maar wel dat mooie seambinding lint. En dat kun je dus heel goed zelf kleuren met de inkt. Dep een beetje ink in een zakje ( zo hou je je handen een beetje schoner… 😉 ) doe er een paar druppels water bij, en het lint. Knoop het zakje dicht, en knijp goed in het zakje zodat de inkt goed in het lint gaat zitten.
Daarna het lint eruit halen, en even drogen met de heattool. Dan krijg je dus super mooi, extra gekreukeld, gekleurd lint.

De basiskaart is ook nog bestempeld met de Misty Moonlight inkt, en een van de achtergrondstempels uit die mooie set Textured Essentials. Daarna daar ook wat accenten gezet met wit potlood. Zo past alles heel mooi bij elkaar.

Het rechthoek waar de zonnebloem op zit, kun je naar boven en beneden verschuiven. ( daarom op het label aan de linkerkant een klein pijltje gestempeld. Zodat het ook duidelijk is, dat je dit moet doen. Hierdoor kun je dan de vierkantjes open klappen waar nog een tekst en 2 zonnebloemen gestempeld zijn. En hier kun je dan ook je persoonlijke wens schrijven. Hoe leuk is dit model… Was er gelijk helemaal verliefd op. Maar ja, ik hou ook wel van een kaartje met een twist.

Product List
Label Me Bold Cling Stamp Set (English)
Label Me Bold Cling Stamp Set (English)
[151631]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten