9 jul 2020

Feel Good Stampin’ Bloghop –Rainbows & Butterflies

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Rainbows & Butterflies

Vandaag met thema Rainbows & Butterflies… ik moest er eerst even over nadenken, maar was al snel voor mij duidelijk dat ik wel zelf een regenboog op de kaart wilde maken met inkt, en een sponsje. Dat blijft toch een van mijn favorieten.

Ik heb deze keer dus maar heel weinig gestempeld… heel subtiel een paar bloemetjes, en de tekst… maar verder wel heel veel inkt gebruikt. Dus ik hoefde niet bang te zijn om geen vieze vingers te krijgen… 🙂

Het lijkt misschien moeilijk om te maken, maar dat is in het echt absoluut niet.

Hier zie je de basis, waarbij alleen nog maar de achtergrond gesponsd is met de inkt. Met recht een regenboog, toch?

Werkbeschrijving

En om dit nog duidelijk te laten zien, hoe ik deze kaart gemaakt heb, heb ik voor jullie een instructie filmpje gemaakt. Dit is dan ook gelijk mijn allereerste ooit.. dus hoop dat het een beetje te volgen is. 😉 Uiteraard kun je ook nog de werkbeschrijving HIER downloaden, met ook daarin de link naar het filmpje, en de lijst met gebruikte materialen. Zo kun je het gemakkelijk bewaren, en op een later tijdstip nogmaals bekijken, en maken.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂


Geen opmerkingen :

Een reactie posten