7 sep 2019

Bloghop Creatieve Harten - Fun Fold

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Vandaag met als thema Funfold. Dus eigenlijk een kaart met een extraatje.

Magic Slider Kaart

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met een Magic Slider Kaart, in een kleur die ik normaal gesproken zelden gebruik. Maar moet zeggen, dat ik blij verrast werd van deze combi. Ga ik zeker vaker gebruiken. 🙂
Ik heb met deze techniek al eens eerder een kaartje gemaakt, kijk hier maar eens.

Zo leuk deze vorm kaart… het lijkt alsof je kunt toveren… in eerste instantie is het gewoon een zwart-wit plaatje, maar als je aan het label met lint trekt, komt er langzamerhand een gekleurde bloem tevoorschijn… 🙂
De bloem is ingekleurd met kleurpotloden. En de 2 losse bloemetjes op de voorkant van de kaart is gewoon met de Crumb Cake inkt en een sponsje ingekleurd. Zo komt de kleur bruin ook nog een beetje terug op de kaart.

De basis van deze kaart heb ik gesneden met de Cricut, maar uiteraard is dit ook wel gewoon te maken. Als je graag het patroon zou willen hebben, in PDF vorm, of juist een snijbestand ( .SVG ) stuur me dan maar een emailtje… dan zal ik het je toesturen.

Inspiratie

Wil je meer kaarten en projecten zien die gemaakt zijn voor deze bloghop? Zie hieronder het lijstje van alle deelnemers aan deze bloghop, en je hopt zo langs alle blogs.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten