3 aug 2019

Bloghop Creatieve Harten - Sketch

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze keer een van mijn favorieten… Een kaart maken n.a.v. een sketch.
Dit vind ik altijd geweldig leuk om te doen, zeker ook om er dan toch een eigen iets van te maken. Tenminste dat probeer ik altijd… 😉

Sketch

De bewuste sketch die we deze keer gebruiken.

Ik heb er deze keer voor gekozen om de sketch een kwartslag te draaien… Doe ik wel vaker… zo krijg je gelijk een heel andere kaart. 🙂

Mijn uitwerking

De Walrus en de kleine visjes zijn met kleurpotloden ingekleurd. En voor een beetje reliëf op de kaart, is het stukje oranje cardstock ge embossd met de Scripty 3D embossingfolder. Ook zijn enkele delen verhoogd opgeplakt met dimensionals.

En ik kon het deze keer niet laten om die geweldig leuke stempelset met die walrussen te gebruiken, zeker nu het hoogzomer is…( tenminste… nu ik dit blogbericht schrijf.. want geloof dat de temperatuur toch gelukkig gaat zakken… kunnen we tenminste weer wat meer freubelen… want om nu met 30+ graden iets te doen op mijn hobbykamer… mmm nee)

Inspiratie

Wil je meer kaarten en projecten zien die gemaakt zijn voor deze bloghop? Zie hieronder het lijstje van alle deelnemers aan deze bloghop. Klik op de volgende in de rij onder mijn naam Nina Janssen, en je hopt zo langs alle blogs.


Dank je wel voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten