6 jun 2019

allemaal madeliefjes...

Vandaag weer eens een paar kaartjes met bloemen… hoe kan het ook anders… 😉
Deze keer heb ik die leuke nieuwe Nederlandse set gebruikt, Pluk de dag.

Hier zie je hoe de stempelset er uit ziet in het Nederlands. Toch helemaal super, en de teksten zijn zo fijn om te gebruiken. En zelfs 2 bijpassende ponsen erbij. Deze nieuwe daisy pons, maar de “oude”versie past dus ook. 🙂

Vintage kaartjes

Ik heb geprobeerd om er een paar vintage kaartjes mee te maken, en dat lukt al heel snel als je er flink wat bruine inkt bij gebruikt.. 🙂
Niet alleen het cardstock, maar ook alle gestempelde bloemen en bladeren, zijn flink met de bruine inkt bewerkt.

Bij deze kaart, zijn de bloemen en bladeren uitgeponst, en uitgesneden ( ik heb een patroontje gemaakt met de Silhouette, zodat ik niet alles met de hand uit hoef te knippen waar geen pons van is…. 😉 )
Daarna zijn dus de randjes beïnkt met de Soft Suede inkt. Doordat deze uitgeknipt zijn, kun je heel fijn diepte op je kaart creëren.
Ook bij deze kaart is het varenblad uitgesneden met de Silhouette, en de grote daisy bloem, uitgeponst met de Daisy pons, de “oude”versie. Deze zitten dus verhoogd op de kaart geplakt, terwijl op de achtergrond van de kaart ook nog een paar varenbladeren gestempeld zijn.. Met rondom een randje van cardstock in verschillende kleuren.

  • Pluk de Dag € 28,00
  • Pluk de dag bundel incl. medium Daisy Punch € 42,75

Geen opmerkingen :

Een reactie posten