Stampin' Up!

That was so Sweet

En vandaag laat ik jullie het tweede kaartje zien, die ik 2 weken geleden gemaakt heb toen we digitaal samen gefreubeld hebben met vriendinnen.

Ook deze n.a.v. een sketch, die we gezamelijk moesten maken.

Ben helemaal weg van die leuke stempelset met die aardbeien. En dit dessinpapier is toch gewoon geweldig? Die kun je in de maand januari en februari gratis krijgen bij aankoop van 120 euro aan spulletjes van Stampin’Up! Hoe leuk is dat? Bij het dessinpapier zit ook een super leuke stempelset waar onder andere een mooie blauwe bessen tak in zit. Zie ook dit kaartje, die ik een paar weken geleden gemaakt heb.

Gebruikte materialen:

Hieronder het overzicht van alle gebruikte materialen.
Uiteraard kan ik deze materialen ook voor je meebestellen. Stuur me een berichtje, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsSweet Strawberry
InktStazon Black, Early Espresso, Versamark ink
Cardstock/PapierNight of Navy, Poppy Parade, Balmy Blue, Whisper White, Berry Delightful DSP, Gold paper
StansenSnail Dies
PonsenBanner Triple, bloemetje
OverigBlending Brush, Gold Stampin’Embos powder, Gold Thread

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.