0
Bloghop, Stampin' Up!, Stempelschatten Bloghop

Stempelschatten Bloghop – Sketch

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Sketch

vandaag met als thema een sketch. Tja, dat is toch wel een van mijn favorieten… als ik even niet weet wat ik wil maken, gebruik ik vaak een sketch, en ook een bepaald kleurthema…. Meestal lukt het dan wel om er iets leuks van te maken.

Deze keer wilde ik ook iets maken met die geweldige set uit de jaarcatalogus, Field Journal. Duurde even voordat ik hem leuk genoeg vond om deze te kopen, maar nu ik hem eindelijk heb… vraag ik me af, waarom ik zo lang gewacht heb…. Hij is toch geweldig??? Ook die teksten zijn gewoon super, en in een mooi lettertype.

Ik wilde me deze keer ook een extra uitdaging geven, door de kleur Merry Merlot te gebruiken. Dit is dus een kleur die ik dus eigenlijk nooit gebruik. Heb geloof ik de eerste paar velletjes cardstock nog liggen van de eerste combipak cardstock, toen deze net nieuw in het assortiment kwam. Dus hoog tijd om die eens tevoorschijn te halen. En eigenlijk valt hij toch wel mee… 😉

Dit zijn de kleuren die ik er bij uitgezocht had:

de kaart

Ik wilde deze keer ook die leuke postzegelpons gebruiken, om zo een soort of eigen postzegels te maken.
Heb hiervoor dus eerst 4 postzegels geponst uit Whisper White cardstock, en hiervan de randjes tijdelijk afgeplakt met post it notes. Daarna de afbeeldingen gestempeld, en het grof ingekleurd met sponsjes en bijpassende inkt. Wilde het bewust niet netjes inkleuren, maar gewoon grofweg kleur aanbrengen.

Voor de achtergrond achter de postzegels, heb ik een vierkant uit Pear Pizzazz cardstock gesneden en deze met dezelfde kleur inkt bestempeld met de Birch stempelset.

De postzegels daarna half over elkaar heen, hierop geplakt.

De banner van Merry Merlot cardstock eerst ook nog bestempeld met dezelfde kleur inkt, en deze op de basiskaart geplakt.
Voordat ik het vierkant met de postzegels opgeplakt heb, heb ik deze er eerst even midden opgelegd, en de stempel “Speciaal voor jou met Liefde gemaakt ” er half overheen gestempeld.

Daarna het vierkant met dimensionals op de kaart geplakt, uiteraard netjes uitgelijnd, zodat de stempel mooi doorloopt. Eventueel kun je wat bijwerken met een zwarte pen.

Tenslotte nog een strookje Seaside Spray cardstock bestempeld met een van de mooie tekststempels uit de set Field Journal, en deze daarna met dimensionals opgeplakt.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂


Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Annette Elias 23 september 2020 at 19:40

  Oh oh, Nina, wat zijn we weer eensgezind… want bijna had ik ook de postzegelpons gekozen! Wat zijn ze leuk geworden! En tof zo met deze stempelset!!

 • Reply Kristien 23 september 2020 at 19:47

  Wát een super leuk idee om die pons daarvoor te gebruiken. Heel erg leuke uitwerking van de sketch.

 • Reply Elly 23 september 2020 at 20:08

  Wat een superleuke kaart en wat wordt deze stempelset steeds aantrekkelijker! In combinatie met deze sketch en pons: geweldig!

 • Reply Yolanda Pasterkamp 23 september 2020 at 21:32

  Topgaaf Nina! Ik zie nu pas dat lieveheersbeestje op het blaadje. Oei… verlanglijstje…?

 • Reply Yvonne Spikmans 23 september 2020 at 23:32

  Wat leuk gedaan Nina! Mooie kleuren en leuk met deze set die niet echt opvalt in de catalogus!

 • Reply Yvonne Neefjes 24 september 2020 at 18:42

  Hey leuk dat je ook de postzegel pons hebt gebruikt. En weer heel anders…gaaf! Superleuk hoe je er kleine schilderijtjes van hebt gemaakt. Tof! Groetjes, Yvonne

 • Reply Suze 24 september 2020 at 21:47

  Die postzegels, prachtig! En zo leuk ingekleurd ook nog, Echt deze is een favorietje 😊

 • Reply Ellen Liefting 25 september 2020 at 15:02

  wat een mooie artistieke kaart. Leuk idee met die postzegels zo. dankjewel voor de inspiratie.

 • Reply Elizabethjag 9 december 2020 at 22:36

  Detonic – ’s werelds beste remedie tegen blaasontsteking – http://shakpotokes.com/fd5f/////

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.