0
Bloghop, Pop-Up kaarten, Stampin' Up!, Stempelschatten Bloghop

Stempelschatten bloghop – Leuk verpakt

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Leuk verpakt

Vandaag hebben we als thema Leuk verpakt.. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Van doosjes, tot zakjes, tot een leuke verpakking voor een cadeaukaart.

Zelf ben ik aan de slag gegaan om een cadeaukaart verpakking te maken. Eigenlijk een kaart, waar je de kaart in kan doen.

En omdat ik helemaal gek ben op pop up kaarten, ben ik daar dus mee aan de slag gegaan. Kwam zo’n leuke kaart tegen op youtube, dan ik daar mee aan de slag wilde gaan. Na het kijken van dat filmpje, wilde ik die wel wat kleiner maken. Dus na wat gepuzzel is het me gelukt om dit om te bouwen naar een kleiner formaat kaart, maar wel dat er een gewoon formaat cadeaukaartje erin past.

Zo vond ik het deze keer ook erg leuk om er de set Thee en Troost stempels en stansen bij te gebruiken, samen met het bijpassende dessinpapier. Toen de nieuwe jaargids uitkwam, zag je deze set heel veel… maar helaas is dat nu niet meer zo… dus hoog tijd om er weer eens wat mee te maken.

Dit is dan de voorkant van de kaart. In de voorkant van het dessinpapier is een vierkant uitgestanst. Hierop is dan een banner met de tekst, een uitgestanste theekop ( 2 delen, in dezelfde kleur op elkaar geplakt ) en een paar bloemetjes.

Als je de kaart open maakt, klapt er een soort boekje open, waar de cadeaukaart in verstopt zit.
De binnenkant, met het leuke pop up gedeelte, is helaas niet goed op de foto te zetten.

Daarom heb ik er maar even een filmpje van gemaakt, zodat je wel een idee hebt hoe hij open klapt.

Mocht bovenstaande link niet werken, kun je het altijd HIER nog terugvinden.

Wil je nog meer inspiratie, en meer leuke kaartjes en projecten zien? Klik dan op de naam onder mijn naam, Nina Janssen – de Stempelolifant, in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken in deze bloghop. Heel veel plezier ermee!

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

Stempels Thee en Troost, Tuinfluiters ( tekst op voorkant kaart )
Inkt Memento Black, Parakeet Party, Starry Sky, Fresh Freesia
Cardstock Basic White, Starry Sky, Fresh Freesia
DessinpapierTea Boutique
StansenStylish Shapes dies, Teacup dies
Overigwit touw, dimensionals
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Yvonne 26 oktober 2022 at 20:20

  Supergaaf cadeaukaartje, Nina. Ik ben gek op deze interactieve projectjes. Creatieve groet, Yvonne

 • Reply Annette Elias 26 oktober 2022 at 20:48

  Superleuk Nina! Ik houd ook altijd erg van dit soort kaarten, Toffe kleurcombinatie ook!

 • Reply Yolanda 26 oktober 2022 at 22:26

  Jaaa wat een geweldig exemplaar is dit! Leuk dat je het filmpje erbij hebt geplaatst.

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.