0
Bloghop, Stampin' Up!, Stempelschatten Bloghop

Stempelschatten Bloghop – Herfst

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Herfst

Vandaag is het thema herfst… nou dat is het ook al een hele tijd… geen mooie nazomer dit jaar…. Dus helemaal toepasselijk op dit moment.
Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de stempelset Positive Thoughts. Dit is zo’n leuke set, die je dus ook heel gemakkelijk voor herfstkaartjes kunt gebruiken, zoals je ziet hieronder. De bloem doet me namelijk heel erg denken aan een chrysant. En laat dat nou net een bloem zijn, die bij de herfst hoort… vind ik tenminste. 🙂

En zeker als je het dan ook nog in verschillende tinten geel, oranje en bruin stempelt. Dat zijn toch de echte herfstkleurtjes.

Begin met het maken van een paar maskers, door de bloem te stempelen op een paar post-it blaadjes. Knip deze net binnen de zwarte lijntjes uit.

Stempel dan de eerste bloem op je kaartfrontje, in een willekeurige kleur. Plak dan tijdelijk een masker op deze bloem, en stempel een tweede bloem, iets overlappend. Dit doe je net zo veel, totdat je het vol gestempeld hebt. Soms heb je dan meerdere maskers nodig… vandaar dat het handig is om in het begin er gelijk een paar te maken.

Scheur linksboven een hoek af en beink de randen van de kaart met de bruine inkt.

Stempel op een stukje Whisper White de tekst uit de set Very Versailles met de bruine inkt, en plak deze op de kaart, zo dat dit precies achter de gescheurde hoek komt te zitten. Plak tenslotte de kaartfront op je dubbele kaart.

Stempel de tekst “A Little Kindness makes a Big Difference ” op een stukje Whisper White, en snij deze in kleine stukjes. Beink de randen met de bruine inkt en plak deze op een uitgeponst label. Knoop er een stukje Linen Thread aan en plak deze met dimensionals op de kaart.

Pons een eikeltje uit Crumb Cake cardstock, beink de randjes en plak deze met een dimensional op het label. Zo is de kaart helemaal in herfstsfeer.

Dat was het voor deze keer, hoop dat je deze herfst versie van de kaart leuk vind.

Om verder te hoppen, klik op de namen in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂


Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Yolanda Pasterkamp-de Jonge 28 oktober 2020 at 19:42

  Een echt Nina! Inderdaad net Chrysanten, zeker zoals jij ze gestempeld hebt. Top!

 • Reply Kristien Saeys 28 oktober 2020 at 21:45

  Heeel erg mooi Nina, ik hou van de kleuren

 • Reply Durvina van Broekhoven 29 oktober 2020 at 09:30

  Wat leuk gedaan en mooie herfst tinten zo bij elkaar <3

  groetjes, Durvina

 • Reply Suze 29 oktober 2020 at 18:02

  Mooi kleurgebruik, heerlijk warm 😉
  *Suze*

 • Reply Annette Elias 29 oktober 2020 at 19:35

  Ja hoor, dit is weer helemaal mijn smaak! Heel mooi, heel stijlvol, en heel Nina! ;o) Gaaf gekozen deze set! Inderdaad ideaal als chrysant… Ik kreeg pas nog een bos waar ze in zaten!

 • Reply Ellen Liefting 29 oktober 2020 at 21:27

  Mooie kleuren op een mooi project.

 • Reply Elly 29 oktober 2020 at 21:29

  Prachtig Nina! En inderdaad hier laat je een verborgen schat zien! Heel mooi gedaan dank je wel voor de inspiratie! Gr.Elly

 • Reply Annette 30 oktober 2020 at 07:17

  Wat mooi, echt een Nina! De banner is alleen van de Feel Good Stampin bloghop😉

 • Reply Yvonne Neefjes 30 oktober 2020 at 10:58

  Prachtige kaart! Leuk detail met het ‘hoekje’. Gr. Yvonne

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.