0
Bloghop, Stampin' Up!, Stempelschatten Bloghop

Stempelschatten Bloghop – Hart onder de riem

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Hart onder de riem

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met die geweldig leuke stempelset Positive Thoughts. Deze is super goed te gebruiken voor kaartjes om iemand wat liefs te wensen.
Zo ben ik voor deze kaart ook iets aan het proberen geweest. Een tijdje geleden kwam ik op Facebook en Instagram geweldige gave kaarten tegen van Lesia Zgharda Design. Vond het heel leuk om dit soort kaarten proberen na te maken met de stempels van Stampin’Up! Dit vond ik ook perfect passen bij dit onderwerp… Dus ben ik aan de slag gegaan om er iets van te maken. Ook heb ik mijn aquarelpotloden weer tevoorschijn gehaald ( Die gebruik ik eigenlijk ook veels te weinig. ) en eens goed naar mijn stempelsets gekeken die ik hiervoor zou kunnen gebruiken. Toen viel mijn oog op de stempelset Swirly Frames.

Toch gewoon perfect om deze hierbij te gebruiken.

Heb als eerste het varen blad gestempeld met witte inkt op de Crumb Cake basiskaart. Dit even goed gedroogd met de heattool. Dit varenblad heb ik ook nog een keertje gestempeld op post-it papier, en dit uitgeknipt, zodat ik een goed masker over hou.
Dit plak je vervolgens op de kaart, precies op de gestempelde varen.

Toen het vierkant 2 x gestempeld, half over elkaar. Dan kun je het masker weghalen. Dan zie je dat het varenblad heel mooi voor de vierkanten staat. Nu kun je het varen blad inkleuren met de Aquarelpotloden. ( doordat je eerst met witte inkt gestempeld hebt, komen de kleuren mooier over op de Crumb Cake basiskaart. )

Ook de vlinders zijn eerst met de witte inkt gestempeld, en ingekleurd met de Aquarel potloden. ( de grote vlinder komt uit de set Positive Thoughts en de kleine vlindertjes uit de set Vlinderdans. )

De kaart is verder afgewerkt met de mooie tekst uit de stempelset Puur Natuur ( ook al zo’n oudje… ) en een paar pareltjes.

Dat was het voor deze keer, hoop dat jullie het leuk vonden.

 • Reply Annette Elias 27 januari 2021 at 21:30

  Wat een mooie, originele, sfeervolle kaart Nina, en lekker gemixed met diverse Stempel Schatten! Ik vind hem erg mooi!

 • Reply Elly 27 januari 2021 at 22:25

  Het eerste wat ik dacht: oh wauw! wat een prachtige kaart Nina1

 • Reply Yolanda Pasterkamp-de Jonge 28 januari 2021 at 00:05

  Het zijn echt allemaal StempelSchatten die jij voor deze Parel hebt gebruikt. Wat ontzettend gaaf!

 • Reply Kristien Saeys 28 januari 2021 at 08:46

  Prachtig gedaan Nina en leuke techniek !

 • Reply Hetty 28 januari 2021 at 14:49

  Prachtige kaart, Nina.

 • Reply Yvonne Neefjes 10 februari 2021 at 22:11

  Wat een prachtige kaart! Leuk hoe je de frames op de kaart hebt gebruikt. Groetjes, Yvonne

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.