0
Bloghop, Stampin' Up!, Stempelschatten Bloghop

Stempelschatten bloghop – Case the Catalog

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Case the Catalog

Vandaag hebben we iets leuks voor jullie in petto. En ik moet zeggen, dat ik het zelf eigenlijk nooit gedaan heb… maar vond het wel een leuke uitdaging.
Gebruik een kaart uit de catalogus als inspiratie voor een nieuwe kaart. Het mag de sketch zijn, de kleuren, of zelfs allebei…

Zelf ben ik aan de slag gegaan met de layout van onderstaande kaart met de badpakken, op blz. 41 van de jaarcatalogus.

Vond het leuk om met de stempelset Count on me, aan de slag te gaan. Dit is een stempelset die je eerst heel veel zag, maar de laatste tijd helaas niet meer… En hij is nog wel zo cute. Dus die beer mocht weer terug komen, niet 1 keer, niet 2 keer, maar liefst 6 beertjes zitten nu op de kaart. 🙂

En zie hieronder mijn resultaat… vind je het er nog een beetje op lijken?

de beertjes zijn ingekleurd met de Stampin’ Blends, met de Natural Tones. Hier heb ik 3 kleuren uitgezocht, die erg leuk bij elkaar passen, qua licht, medium en donker. Het roze is de kleur Flirty Flamingo.

En voor de tekst op de kaart heb ik me ook laten inspireren door het voorbeeld. De tekst Geweldig heb ik in 2 tinten roze beinkt, voordat ik het afgestempeld heb.

Wil je nog meer inspiratie, en meer leuke kaartjes en projecten zien? Klik dan op de naam onder mijn naam, Nina Janssen – de Stempelolifant, in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken in deze bloghop. Heel veel plezier ermee!

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Stempels Flowers of Friendship, Simply Fabulous
Inkt Poppy Parade, Pumpkin Pie, Daffodil Delight, Old Olive, Tahitian Tide, Orchid Oasis, Soft Suede, Crumb Cake, Early Espresso, Memento Black
Cardstock Basic White, Crumb Cake, Poppy Parade, Pumpkin Pie, Daffodil Delight, Old Olive, Tahitian Tide, Orchid Oasis
PonsenFlowers & Leaves
StansenPainted Labels, Hydrangea Dies
Overigflesje water, stukje transparante sheet
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.