0
Bloghop, Stampin' Up!, Stempelschatten Bloghop

Stempel Schatten bloghop – Schets

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Schets

Vandaag hebben we als uitdaging een schets voor jullie. Zelf gebruik ik die vooral als ik geen inspiratie heb, maar ik wel een kaartje moet maken. Dan komt uiteindelijk er toch een leuk kaartje uit….

En dit is dan de schets die Annette deze keer bedacht heeft. En dit zijn dan de kaartjes die ik hiermee gemaakt heb. Ja, je leest het goed… heb er zelfs 5 gemaakt n.a.v. deze schets. Drie kaarten komen vandaag voorbij, en zal de andere 2 kaartjes later deze week nog laten zien.

Als uitganspunt heb ik het Designer Series papier gebruikt van de viooltjes, Pansy Petals. Dat blijf ik geweldig papier vinden… helaas is dit de laatste maand dat het te bestellen is.

Uiteraard in combinatie met die leuke Nederlandse set Vrolijke viooltjes, en mijn favoriet Quiet Meadow. ( voor de tekst in de achtergrond)

En zo zie je maar, door totaal verschillende kleuren te gebruiken, en iets of wat creatief om te gaan met de schets, krijg je toch 3 verschillende kaarten.

Op de eerste kaart de 3 strookjes schuin geplakt, op de tweede kaart zijn de 3 strookjes 1 strook geworden, en op de laatste kaart, zijn de 3 strookjes recht geplakt met aan de onderkant een v vorm geknipt.

Ik kan eigenlijk niet kiezen, welke ik het leukste vind…. jullie wel?

Wil je nog meer inspiratie, en meer leuke kaartjes en projecten zien? Klik dan op de naam onder mijn naam, Nina Janssen – de Stempelolifant, in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken in deze bloghop. Heel veel plezier ermee!

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsVrolijke viooltjes, Quiet Meadow
InktFresh Freesia, Blackberry Bliss, Soft Succulent, Evening Evergreen, Soft Seafoam, Calypso Coral, Stazon Jet Black
CardstockFresh Freesia, Blackberry Bliss, Soft Succulent, Evening Evergreen, Soft Seafoam, Pale Papaya, Calypso Coral, Basic White
Stansen Sports Event Dies
DSPPansy Petals DSP
OverigRhinestones
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Yolanda Pasterkamp-de Jonge 27 april 2022 at 20:00

  Hoi Nina, Kaarten naar mijn naam: Yolanda = Viooltje. En dan ook nog die dubbele tickets: dat betekent voor mij de middelste kaart. Helemaal flieft… Maar ze zijn alledrie leuk, de andere twee komen het dichtst bij de sketch
  Groetjes, Yolanda / Attelyootje

 • Reply Annette Elias 27 april 2022 at 21:06

  Prachtige kaarten Nina! Zo leuk dat je er ook mooie achtergronden bij gestempeld hebt. Zo krijgen de kaarten ondanks het wat zoeter gekleurde DSP een stoer randje! Leuk dat je de schets een beetje creatief hebt ingevuld. Zo laat je zien hoe je je inspiratie ook een beetje de losse hand kunt geven!

 • Reply Yvonne 27 april 2022 at 21:57

  Leuke uitwerkingen van de sketch, Nina. En de combinatie met de stansen. Creatieve groet, Yvonne

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.