0
Scrap Sunday, Stampin' Up!

Scrap Sunday – Hallo

Vandaag is het weer zondag, dus tijd om weer wat restjes op te maken.
En om nog een beetje in de stijl van gisteren te blijven… 100% Nederlands…. heb ik er een leuk Nederlands tekstje op verwerkt. Zo blijft het weekend toch lekker Nederlands….

Vond in mijn bak met restjes een al uitgestanste cirkel, een bestempelde banner met streepjes, en een vlinder die al gestempeld was. Ook het vellum had ik al kant en klaar op dit formaat gesneden. Dit alles gecombineerd met een aantal nieuwe dingen, en zowaar een nieuw kaartje is snel gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben helemaal weg van die gave achtergrond stempel met doorsnee takken. En als je deze met zwart embossingpoeder bewerkt, wordt het nog gaver…. al zeg ik het zelf. Gewoon zelf gemaakt dessinpapier. šŸ˜‰

Ook dat nieuwe zwarte lint in de catalogus… daar zit een mooi glimmertje in… hoop dat je het een beetje op de foto ziet… maar in het echt is het nog mooier.. dat kan ik je wel zeggen…

Zo dat was het weer voor vandaag… Ā Bedankt weer voor het kijken, en tot de volgende keer!

Nina

Gebruikte materialen:Ā 

Black Stampin' Emboss Powder

Black Stampin’ Emboss Powder
[109133]

Watermelon Wonder Classic Stampin' Pad

Watermelon Wonder Classic Stampin’ Pad
[138323]


Meer Scrap Sunday Inspiratie

Vandaag tonenĀ diverse Ā stempel & scrap vriendinnen hun Scrap Sunday creaties. Hieronder vind je een linkenlijst. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hun blog bezoeken en genieten van hun creaties.

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply monique 2 juli 2017 at 15:41

  Wat een geweldige kaart Nina! Die achtergrond stempel is zeker gaaf, ik ben er ook weg weg van. Met embossingpoeder heb ik het mog niet geprobeerd, ga ik zeker doen.

 • Reply Leoni BG 9 juli 2017 at 09:17

  Ik zie hem pas deze zondag, ahum… Na de bloghop van zaterdag had ik er niet eens aan gedacht om nog te gaan kijken. Wat een mooie kaart heb je gemaakt Nina. Ik vind de kleurencombinatie ook erg goed uitpakken, zou ik nooit zo hebben uitgezocht, maar vind het verrassend leuk.

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.