0
Algemeen, Stampin' Up!

Nieuwe catalogus online

Ja vandaag is het eindelijk zo ver… de nieuwe catalogus is online!
En er staan weer super gave dingen in. In ieder geval is mijn eigen verlanglijstje weer behoorlijk groot geworden.
Gelukkig hebben we weer een jaar om hieruit te bestellen… want anders zou ik echt bankroet zijn, ben ik bang… 😉
2016_AC_Cover_En-UK-2

Je kunt op bovenstaand plaatje of in de zijbalk klikken om de catalogus digitaal te bekijken. Indien je nog geen papieren versie hebt, en je deze graag zou willen hebben, laat het me weten, en tegen de verzendkosten stuur ik het graag naar je op.

BESTELLEN
Vanavond gaat er in ieder geval een bestelling uit. Wil je ook meeprofiteren van gratis verzendkosten, als je het op wilt komen halen in Harmelen? Stuur dan je verlanglijstje door via email stempel.nina@gmail.com voor 18.00 uur.
En ik bestel het graag voor je mee!

groetjes Nina

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.