0
Stampin' Up!

May all your tomorrows….

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien, die eigenlijk anders gemaakt is dan je zou verwachten….

Door middel van de pons heb ik een sjabloon gemaakt uit wat dikker papier. Dit gebruikt als een sjabloon, en daarna de bloemen ingekleurd met een penseel en de aquarel potloden. Hierdoor krijg je een leuk effect waarbij de bloemen heel losjes geschilderd zijn. Nadat deze droog waren, ook nog de achtergrond lichtjes geschilderd met aquarel potlood en een penseel. Hierbij moet je uiteraard heel voorzichtig zijn, omdat anders alsnog de kleuren in elkaar overlopen, en dat wil je natuurlijk vermijden.
En als finishing touch, de muzieknoten her en der gestempeld, en nog een paar spetters. En de tekst er als laatste overheen gestempeld. ( Dit maar heel wijs met de Stamparatus gedaan… zonde als het als laatste alsnog fout gaat met de tekst… 😉 )

Moet zeggen dat ik het heel leuk vond om zo een kaartje te maken. Kostte wel iets meer tijd… maar wel leuk om zo je ponsen op een andere manier te gebruiken. Dit smaakte in ieder geval naar meer… ga er zeker binnenkort nog eentje proberen. 🙂

Dank je wel weer voor het kijken.

Groetjes Nina

Gebruikte materialen:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Gonne 12 september 2018 at 10:45

  Wat een gave techniek Nina. Het is net of de blaadjes van de bloemen echt omhoog komen. Een echte Nina weer. De techniek ga ik zeker ook eens proberen.

 • Reply Holly S. 12 september 2018 at 17:30

  Prachtig!!!

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.