0
Stampin' Up!

Have a Jolly Christmas

Vandaag een van de laatste kerstkaarten van dit jaar! Alles is intussen wel al verstuurd, maar tja, deze had ik hier nog niet laten zien. 🙂

De basis van de kaart, is gebaseerd op een kaartje die ik paar jaar geleden eens gemaakt had. Het model met de 4 gaten in de voorkant blijft leuk. Dus heb ik mijn Cameo even aan het werk gezet. Dat is toch ff wat sneller om de 4 cirkels goed uit te lijnen. Uiteraard kun je dit ook doen met de cirkelponsen. Maar ja, dat kost iets meer tijd om dit netjes te ponsen. En omdat ik toch de Cameo heb, was de keus snel gemaakt.

En uiteraard moest het hertje weer gebruikt worden.

Jolly

Groetjes en bedankt weer voor het kijken

Nina

Gebruikte materialen:

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Gonne 24 december 2015 at 13:43

    Wat een leukerd weer Nina.

  • Leave a Reply

    Ik accepteer de Privacy Policy

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.