0
Bloghop, Challenge, Stampin' Up!

Bloghop Creatieve Harten – Bloemen

Dank je wel weer dat je langs komt op mijn blog vandaag. Vandaag staat het in het teken van de bloghop van de Creatieve Harten. Die we altijd maandelijks houden. Elke maand weer met een ander thema.

BLOEMEN

Het thema van deze maand is bloemen, en dat is eigenlijk toch wel mijn meest favoriete onderwerp op een kaart… Ben gek op bloemen. Maakt niets uit welke….
Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de stempelset Dear Doily, bestaand uit een erg leuke stempelset met onder andere een mooi bloementakje, als ook super gave doily stempels. En uiteraard zit er ook weer een mooie stansenset bij.

De kaart in vol ornaat. Waarbij in de achtergrond 3x de doily uitgestanst is. Zo krijg je een heel luchtig geheel.
Hier zie je heel goed dat de bloem 3 x gestempeld is, 1 x op het rechthoekig stukje Very Vanilla en 2 x uitgestanst, en verhoogd opgeplakt. Zo krijg je een leuk bosje bloemen.

KLEUREN

Voor deze kaart heb ik de volgende kleuren gebruikt

Deze kaart had ik ook gemaakt voor een uitdaging die ik elke maand met een stel vriendinnen hou. We krijgen maandelijks een kleurenchallenge en een sketch. En met die gegevens moeten we dan ook een kaart maken. De kleuren heb ik dan ook vertaald naar de kleuren die we bij Stampin’Up! in het assortiment hebben. Vind het altijd ontzettend leuk om te kijken wat we met deze restricties voor kaarten kunnen maken. Zijn vaak niet de meest voor de hand liggende kleuren die je anders zou pakken. Maar pakt vaak ontzettend leuk uit!! Zo moet ik ook zeggen dat ik deze kleuren toch wel erg leuk vind bij elkaar. Ga ik zeker nog wel eens vaker gebruiken.

Dank je wel voor het bekijken van mijn kaartjes die ik voor deze leuke bloghop heb gemaakt. Uiteraard vind ik het erg leuk als je een reactie achterlaat. 🙂

Meer inspiratie….

wil je meer kaarten en projecten zien die gemaakt zijn voor deze bloghop? Zie hieronder het lijstje van alle deelnemers aan deze bloghop. Klik op de volgende in de rij onder mijn naam Nina Janssen, in dit geval Henrike, en je hopt zo langs alle blogs.

Groetjes Nina


Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Yolanda Pasterkamp-de Jonge 6 april 2019 at 09:32

  Zucht…. wat een mooie kaart en lekker veel werk! Een genot om te (blijven) kijken

 • Reply Caroline van der Straaten 6 april 2019 at 09:33

  Wat een beauty weer Nina.
  Jij weet er iedere keer toch weer iets bijzonders mee te maken, danwel door kleur gebruik, dan wel door structuur of iets anders bijzonders. Ja dat is echt Nina!

 • Reply Danielle 6 april 2019 at 09:38

  Wauw! Echt prachtig

 • Reply Elly kreutzer 6 april 2019 at 09:47

  Mooi en ook best wel wat werk.

 • Reply Hetty 6 april 2019 at 10:56

  Heel erg mooi, Nina!

 • Reply Carola Gillich 6 april 2019 at 11:53

  Heel erg mooi gemaakt, super leuk.

 • Reply Henny Bakker 6 april 2019 at 14:12

  Hallo Nina,
  Wauw, wat gewaagd en wat een mooi effect. Dank je wel voor de inspiratie.
  Wens je een fijn weekend, groetjes uit Lemmer.

 • Reply Diana 6 april 2019 at 15:23

  Gaaf!

 • Reply Annette 6 april 2019 at 21:49

  Wat een heerlijke kleurencombinatie en een pracht effect!

 • Reply Monique 9 april 2019 at 20:55

  Wat een geweldige kaart! De kleurencombi vind ik echt geweldig, zeker niet wat ik bij elkaar zou hebben gezocht maar het is prachtig! Gaaf ook hoe je de kaart “luchtig” hebt gemaakt, dat geeft een super effect!

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.