0
Stampin' Up!

CC DAY week 25

Oeps, weer een beetje aan de late kant… Maar ja, toen ik gisteren klaar was, was het al te donker om een goede foto te maken.
Niet dat het nu zo enorm goed ging, aangezien het weer toch wel erg donker is… Maar ja, het moet er nu maar mee door. Anders loop ik wel weer heel ver achter.
Deze keer heb ik weer eens een layout gemaakt. Dat was al weer een tijdje geleden, maar moet zeggen dat ik het weer erg leuk vond om er eentje te maken.
Toevallig was ik zaterdag samen met Ella en Marjan in Cothen bij de landwinkel geweest. Daar was een demonstratie van Bakken met Niels. Ella maakte daar een paar foto’s waar Marjan en ik samen bezig waren. Dus vond ik het ook wel leuk om er gelijk wat mee te maken. Toevallig hebben zij ook al een layout met dezelfde foto’s gemaakt.  Kijk maar hier
Ik vond het ook leuk om eens met alleen maar Stampin Up! materiaal een layout te maken. Nou moet zeggen, dat het me gelukt is. Alleen het basisvel is wel een ander merk, aangezien ik geen wit 12 inch vel had. Maar ja, dat mag de pret niet drukken.
het dessinpapier is Epic Day This and That. Een geweldig leuke kleurrijke lijn. En vond ik er toch wel leuk bijpassen. De kleuren cardstock wat hier mooi bij past, is Crumb Cake, Pool Party en Calypso Coral.
de basis met de pijlen, heb ik uitgesneden met de Cougar.
Op sommige plekken heb ik dessinpapier en cardstock achter geplakt. Het cardstock heb ik eerst geembost met een embossingmal, en lichtjes opgeschuurd.
hier een detail uit de linker bovenhoek. Hier zie je dan ook duidelijk het wit op wit, uitgesneden patroon en het geemboste cardstock.
Vond het ook leuk om het bijpassende washi tape te gebruiken.
De embellishments die ik gebruikt heb zijn gestempelde hartjes en vlinders welke ik uit gestanst heb, een mooie transparante knoop, waar een stukje seambinding lint doorheen geknoopt is.
ook de tekst heb ik uitgesneden met de Cougar.
groetjes en bedankt voor het kijken weer.
 Photobucket
Mocht je interesse hebben in wat ik gebruikt heb, zie hieronder..
en als je graag wat zou willen bestellen, kun je uiteraard ook bij mij terecht. Zie link in de bovenhoek, Stampin Up!
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply scrappingtwins 24 juni 2013 at 19:09

  Oh wat is hij mooi geworden.
  Leuk met die vormen

  Liefs de twins

 • Reply scrappingtwins 24 juni 2013 at 19:10

  Wat een mooie lo is het geworden. Super. En jazeker die koejen waren erg lekker.

  De twins x

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.