0
Algemeen, Stampin' Up!

CC DAY week 11

Vandaag gespeeld met mijn nieuwe stempelset van Stampin Up! Henry Says.
Tja, ik als olifantengek moest natuurlijk deze stempelset hebben. 🙂
Gelijk maar gebruikt voor een kaartje voor mijn wekelijkse challenge.
Het witte frame wat op het dessinpapier zit, heb ik gemaakt met een patroon uit de Silhouette store. Ik heb er zelf een vierkant omheen gemaakt, en dit uit wit cardstock gesneden. Een paar van de bloemetjes hergebruikt. ( dit was eigenlijk het afval, wat overbleef op mijn snijmat. )
De olifant heb ik ook uit gesneden. Door deze eerst met zwart te stempelen, en dit in te scannen, om het patroon te kunnen tracen. Dit daarna uit gesneden uit DCP papier, zodat ik het in kon kleuren met mijn copics.
Stamps: Stampin Up! 
Paper: Crate Paper, wit en grijs cardstock 
Ink: Memento ink, copic markers voor het inkleuren van de olifant 
Accessories: brads, word punch 
Groetjes en bedankt voor het kijken.
Photobucket
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Judith 13 maart 2013 at 22:35

  Leuk als je liefde voor olifanten wordt beloond met leuke stempels ((-: Leuk kaartje, Nina!
  groetjes van Judith

 • Reply scrappingtwins 16 maart 2013 at 19:33

  Echt een beauty, ziet er weer super uit.

  Lfs de twins

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.