9 jul 2017

Scrap Sunday- Oh Happy Day

Beetje later dan normaal… maar ik heb weer een kaartje vandaag voor Scrap Sunday.
Ben vanmorgen weer even in mijn restjes bak gedoken, en vond daar nog een uitgestanste vlinder, die nog niet weggevlogen was…;-)

En in combinatie met wat Bermuda Bay cardstock en een gestempelde banner, een eenvoudig maar leuk, al zeg ik het zelf 🙂 kaartje gemaakt.
Dank je wel weer voor het langs komen op mijn blog. Vind ik altijd leuk, maar uiteraard vind ik het nog leuker als je een berichtje achter laat!

Groetjes Nina

Hieronder zie je welke materialen ik allemaal gebruikt heb voor dit kaartje. Je kunt op een plaatje klikken, en dan kom je rechtstreeks in mijn webwinkeltje terecht. Uiteraard kun je het ook allemaal rechtstreeks via mij bestellen. Stuur me maar een berichtje, als ik wat voor je kan doen. 🙂

 Gebruikte materialen: 

Meer Scrap Sunday Inspiratie

Vandaag tonen diverse  stempel & scrap vriendinnen hun Scrap Sunday creaties. Hieronder vind je een linkenlijst. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hun blog bezoeken en genieten van hun creaties.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten