SU-per Challenge #98

16 juli 2015 3 Comments
Vandaag weer een nieuwe uitdaging op het SU-per Challenge blog.
Deze keer een kaart van Gonny die als inspiratie gebruikt moet worden.De bloemen en kleuren heb ik als uitgangspunt genomen.

En omdat ik vorige week een Fuse tool gekocht had, wilde ik deze wel eens uitproberen om een schudkaart te maken… Echt leuk om te maken, en geen problemen meer dat de sequins blijven plakken aan de foamtape…. echt superleuke tool… genoeg ideetjes, nu nog tijd vinden om het allemaal uit te voeren… LOL

Doen jullie ook allemaal mee met deze leuke uitdaging?

 Groetjes en bedankt voor het kijken.
Photobucket
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 Comments

 • Sarah 16 juli 2015 at 08:35

  Jouw kaart sprong er voor mij uit bij alle voorbeeldkaarten . Jouw blog is mooi , het lukt me nu niet om me aan te melden , maar ik kom later nog eens terug . Liefs ☆ Sarah ☆

 • Sarah 17 juli 2015 at 09:28

  Ik volg je nu ! Liefs Sarah

 • Kayleigh 2 december 2016 at 03:48

  oh yeah, one more thing: i guess it’s a personal taste kind of thing, but instead of the alias you could just put that directory in your path, so that you could call those commands buried in there. Add em in /eotiprcf/le or elsewhere as needed.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Translate

  Categorie

  Archief

  ×