nog een paar madeliefjes….

8 juni 2019 No Comments

tja, was nog niet uitgespeeld met deze geweldige stempelset. Deze keer een beetje een clean en simple kaartje voor mijn doen… geloof ik.. šŸ˜‰

Smooshing Techniek

Op een stuk aquarel papier met de smooshing techniek een achtergrond gemaakt met de 2 kleuren inkt. Je brengt de inkt aan op een stukje plastic. ( kan een transparante sheet zijn, of een stukje van een plastic verpakking. ) Dan de inkt een beetje nat spuiten, en deppend op je papier aanbrengen. Dit laten drogen met de heattool. Dit kun je een paar keer herhalen, tot het naar je zin is.
Hierop de tekst Pluk de dag een aantal malen gestempeld, 1e, 2e en 3e generatie… ( dus zonder overnieuw te beinkten, nogmaals de stempel afgedrukt.
En als laatste met zwarte inkt, de tekst rechts beneden afgedrukt.

de bloemen zijn hier ook weer met de Silhouette uitgesneden en gestempeld. ( toen ik het kaartje gemaakt heb, had ik de pons nog niet. Deze is uiteraard nu wel gewoon te bestellen šŸ™‚ )Verder heb ik de bloemen alleen met de Wink of Stella ingekleurd.
Het blaadje komt uit de set Painted Harvest, en is nog met de bijpassende pons uitgeponst.

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Gebruikte materialen:

Hieronder het overzicht van alle gebruikte materialen. Klik op een van de plaatjes en je komt op de site van Stampin’Up! terecht.
Uiteraard kan ik deze materialen ook voor je meebestellen. Stuur me een berichtje, en ik bestel het graag voor je mee.

  • Pluk de Dag ā‚¬ 28,00
  • Pluk de dag bundel incl. medium Daisy Punch ā‚¬ 42,75

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate

Categorie

Archief

×