4 Comments

 • Marjolein 13 augustus 2008 at 05:32

  Ik vind je kaartje enig zeg, heb dat papier nog nooit gezien! Mag ik je ook wat vragen? Ik heb m’n eerste Magnolia stempels gekocht, maar weet niet eens hoe je ze moet bevestigen en waarop, dom he? Kan jij me dat misschien vertellen??? Mag via m’n blog, ook via scrappymarjo@gmail.com thanks so much!

 • jolan 13 augustus 2008 at 18:13

  ha, ha ze zijn leuk……… ik had deze idd niet gezien nog vooral die van de varkentjes ijn leuk. gr. jolan

 • **SCRAP-GEK** 14 augustus 2008 at 07:41

  WOW Nina!!!! wat heb ik weer veel gemist joh! je bent lekker aan de scrap geweest zie ik! gave kaartjes hoor! allemaal toppertjes!!! 🙂 groetjes marije.

 • Je@net 15 augustus 2008 at 16:34

  Wat een gaaf papier Nina en de kaartjes zijn super geworden!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Translate

  Categorie

  Archief

  ×