Feel Good Stampin’ Bloghop – Well Wishes

13 augustus 2020 4 Comments

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Well Wishes

Vandaag met als thema Well Wishes… nou die hebben we altijd wel een keertje nodig.. helaas…..
Moest deze keer wel even nadenken welke stempelset ik zou willen gebruiken, aangezien ik merk dat ik merendeel bloemen stempelset heb… en die wilde ik nu net eens niet gebruiken. Gelukkig kwam net een paar dagen geleden mijn bestelling binnen, met onder andere deze stempelset met fruit. Dus gelijk deze maar gebruikt… beter kon eigenlijk niet.

Alleen deze keer was het wel lastig, mede door het mega warme weer… ( lees 30 graden ) op mijn hobbykamer… Maar het is me gelukt om er een filmpje van te maken. Weliswaar maar van 1 kaart… dus de beschrijving van de andere kaart zal ik nog even apart vermelden in het document. Maar scheelt dat die niet heel veel anders is…

Dit was dus de eerste kaart, die niet uitgelegd is in het filmpje… maar niet getreurd de korte beschrijving staat in het document hieronder.
en dit is de andere kaart, iets anders, maar ook weer niet. 🙂

Werkbeschrijving

En om dit nog duidelijk te laten zien, hoe ik deze kaart gemaakt heb, heb ik voor jullie een instructie filmpje gemaakt. Die kun je HIER bekijken.
Uiteraard kun je ook nog de werkbeschrijving downloaden, met ook daarin de link naar het filmpje, en de lijst met gebruikte materialen. Zo kun je het gemakkelijk bewaren, en op een later tijdstip nogmaals bekijken, en maken.

Om verder te hoppen, klik op de namen in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Gebruikte materialen:

Hieronder het overzicht van alle gebruikte materialen. Klik op een van de plaatjes en je komt op de site van Stampin’Up! terecht.
Uiteraard kan ik deze materialen ook voor je meebestellen. Stuur me een berichtje, en ik bestel het graag voor je mee.


Regals 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
Regals 6″ X 6″ (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
[149616]

4 Comments

 • Annette 13 augustus 2020 at 20:23

  Jippie, weer een filmpje! Je kaarten zijn geweldig!

 • Danielle Bennenk 13 augustus 2020 at 21:38

  Prachtige kaarten. Zo mooi, fris én fruitig!!

 • Yvonne Spikmans 15 augustus 2020 at 00:56

  Wat een leuke kaarten! Leuk ontwerp en mooi gedaan!

 • Durvina van Broekhoven 19 augustus 2020 at 20:55

  Wat een leuke kaart en een mooie techniek!

  groetjes, Durvina

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Translate

  Categorie

  Archief

  ×