En nog meer hondjes vandaag….

11 januari 2021 No Comments

Een tijdje geleden ben ik mijn embossingmallen aan het sorteren geweest. Ook had ik van elk een proefstuk gemaakt, zodat ik heel gemakkelijk kan zien welke ik allemaal heb. Nu moest ik van elk stukje een stukje afsnijden, zodat ze goed in een hoes paste. Nu vond ik het zonde om die strookjes weg te gooien, dus ben daar maar mee aan de slag gegaan.

Zo heb ik voor deze kaarten de strookjes met een kleine tussenruimte opgeplakt met dubbelzijdig tape. De stukjes die dus open bleven, heb ik bestrooid met goed embossingpoeder, en verhit. ( Hierbij moet je wel opletten dat je tape gebruikt die verhit kan worden. In dit geval heb ik de Tear & Tape van Stampin’Up! gebruikt. Die is hier perfect voor. )

Het hondje is ingekleurd met de Stampin’Blends.

En heb ik jullie al verliefd laten worden op deze teckel? 🙂

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Gebruikte materialen:

Hieronder het overzicht van alle gebruikte materialen. Klik op een van de plaatjes en je komt op de site van Stampin’Up! terecht.
Uiteraard kan ik deze materialen ook voor je meebestellen. Stuur me een berichtje, en ik bestel het graag voor je mee.

Stempels154497 Hot Dog
InktSoft Suede, Memento Black
CardstockSoft Suede, Sahara Sand, Lemon Lime Twist, Whisper White
Stansen152886 Tasteful Labels
Ponsen149518 Delightful Tag Topper pons, sterretje pons
Overigverschillende embossingfolders, goud embossingpoeder, heattool, Tear & Tape Adhesive, Stampin’Blends Granny Apple Green en Crumb Cake, Linen Thread

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate

Categorie

Archief

×