Bloghop Creatieve Harten – Watercolor

1 juni 2019 7 Comments

Dank je wel weer dat je langs komt op mijn blog vandaag. Vandaag staat het in het teken van de bloghop van de Creatieve Harten, die we maandelijks houden. Elke maand weer met een ander thema.

Watercolor-Aquarel

Deze maand is het thema watercolor, oftewel aquarel. In alle vormen… want je kunt zoveel kanten er mee op, b.v. inkleuren van stempelafdrukken, of juist lekker kliederen met inkt voor achtergrondjes…

Ik ben deze keer aan de slag gegaan met 3 nieuwe incolor kleuren… wilde ze uit proberen, en vond de combi van deze kleuren zo leuk, dat ik er gelijk 3 kaartjes mee gemaakt heb.

Happy

Bij de eerste kaart, is de tekst op het label beinkt met de Pretty Peacock inkt, en met een waterflesje eerst licht nat gespoten. Daarna pas gestempeld op het Shimmery White papier. Hierdoor krijg je ook een mooi watercolor effect, omdat de inkt toch een soort of uitloopt. Even drogen met de heattool, en het ziet er al super uit.

Dit zelfde heb ik ook gedaan met de vlinders. Eerst beinkten, natspuiten, en dan pas stempelen.

Dans door het leven

Bij de 2e kaart, heb ik eerst de 3 kleuren inkt, naast elkaar op een craftsheet aangebracht. Dit nat gespoten, en toen mijn Shimmery White cardstock erin gelegd. Hierdoor krijg je een super leuk gewolkt effect. Dit kun je meerdere lagen boven op elkaar doen, maar wel tussentijds drogen, anders wordt het een bruine massa…;-)

Het label is bestempeld met de grote watervlek uit de set Love what you do. Maar ook weer eerst natspuiten, voordat je de stempel op het papier zet. En ook deze vlinders zijn dezelfde manier gestempeld.

Kusje van mij

En de laatste kaart, eigenlijk precies dezelfde techniek, alleen een klein oppervlakte, en de randjes zijn aan de zijkant nog ligt bestempeld met een van de structuurtjes uit de stempelset Timeless Textures.

Dank je wel voor het bekijken van mijn kaartjes die ik voor deze leuke bloghop heb gemaakt. Dit was echt een thema wat ik superleuk vond… lekker kliederen met inkt. Dat blijf ik toch het leukste vinden.
Uiteraard vind ik het erg leuk als je een reactie achterlaat.

Meer inspiratie….

wil je meer kaarten en projecten zien die gemaakt zijn voor deze bloghop? Zie hieronder het lijstje van alle deelnemers aan deze bloghop. Klik op de volgende in de rij onder mijn naam Nina Janssen, in dit geval Monique, en je hopt zo langs alle blogs.

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Gebruikte materialen:

Hieronder het overzicht van alle gebruikte materialen. Klik op een van de plaatjes en je komt op de site van Stampin’Up! terecht.
Uiteraard kan ik deze materialen ook voor je meebestellen. Stuur me een berichtje, en ik bestel het graag voor je mee.


7 Comments

 • Hetty 1 juni 2019 at 09:25

  Mooie kaarten, Nina.
  Helemaal jouw ding.

 • Monique 1 juni 2019 at 11:16

  Wat een geweldige kaarten Nina! Deze kleurencombi is inderdaad prachtig en de techniek om je beinkte stempel eerst nat te spuiten voordat je stempelt moet ik toch ook eens doen. Dat geeft een geweldig effect.

 • Annette 1 juni 2019 at 14:25

  Ook een leuk idee! Je kaarten zijn schattig en vind deze techniek vooral met de vlinders erg mooi

 • Diana 1 juni 2019 at 21:57

  Mooi!

 • Danielle Bennenk 2 juni 2019 at 08:25

  Wat een toffe kaarten, Nina. Heel gaaf die techniek.

 • Carola Gillich 2 juni 2019 at 09:33

  Wat een leuk idee, de kaartjes zijn erg mooi.

 • Caroline van der Straaten 6 juni 2019 at 17:51

  Hele gave kaartjes Nina! Mooie kleurtjes ook zo bij elkaar.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Translate

  Categorie

  Archief

  ×