Bloemen kaartjes

24 april 2019 No Comments

Vandaag laat ik jullie alvast een stempelset zien, die straks vanaf juni verkrijgbaar is in de nieuwe Stampin’Up! catalogus.
Ik was er gelijk helemaal verliefd op, en hoop jullie alvast wat inspiratie te geven… 😉

Floral Essence

Zo heet deze geweldige stempelset, en bestaat uit bloemen en een paar teksten. Bij een van de bloemen is ook een bijpassende pons verkrijgbaar. Ideaal dus om ff snel een paar bloemen te maken. Er zit verder geen stansenset bij. Maar ja, gewoon rustgevend de bloemen uitknippen, of je Silhouette Cameo gebruiken. 🙂 Dat heb ik dus gedaan… Heb nu dus een voorraadje bloemen liggen. Altijd handig om iets op voorraad te hebben.

Ik laat vandaag 2 kaartjes zien, in de kleur blauw, en binnenkort komen er nog een paar voorbij in de kleur rood. En als klap op de vuurpijl nog een kaartje waarbij ik een van de andere bloemen gebruikt heb. Maar daar zul je toch echt nog even geduld voor moeten hebben.

Blauw

Tja, de eerste kleur die in me op kwam, was uiteraard blauw.. dat is toch wel mijn favoriete kleur.
De bloem is 1 keer direct op de kaart gestempeld, en ingekleurd, en 2 keer een bloem die uitgesneden is. Deze zitten met foamtape op de kaart geplakt, hierdoor krijg je een mooie diepte op de kaart. De kaart verder afgewerkt met een mooie tekst, en wat uitgeponste bloemetjes.

Deze kaart is geïnspireerd op een kaart die ik op pinterest tegen kwam van Jill Foster.

Happy

Voor de tweede kaart wilde ik bewust ook stempelsets erbij gebruiken, die helaas de nieuwe catalogus niet gehaald hebben. Wilde deze dus nog even in het zonnetje zetten…
De letters midden op de kaart gestempeld met Pool Party. En de tekst Happy Birthday op een banner. Deze bloem bestaat uit 2 delen, welke je dus met een pons kunt uitponsen.

De bloemetjes hebben ook nog een beetje glitter gekregen van de Wink of Stella.

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Gebruikte materialen:

Hieronder het overzicht van alle gebruikte materialen. Klik op een van de plaatjes en je komt op de site van Stampin’Up! terecht.
Uiteraard kan ik deze materialen ook voor je meebestellen. Stuur me een berichtje, en ik bestel het graag voor je mee.

Stempelset Floral Essence 149450


No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate

Categorie

Archief

×