14 aug 2023

Fun in the Sun - Bloghop Stempelschatten - Vakantie Vibes!Welkom vandaag bij de Bloghop van de Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” pareltjes die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 

Vakantie Vibes!

Vandaag hebben we als thema Vakantie Vibes… tja, dat was weer erg diep nadenken wat ik hier mee moest doen…. Maar gelukkig met de hulp van een lieve vriendin waar ik een stempelset van mocht lenen, is het toch gelukt.

Want wat doen kinderen graag als ze in de vakantie op het strand zijn, en het een beetje waait? Juist… vliegeren.Ik heb eerst de achtergrond gestempeld met die leuke wereldkaart. Dit blijft ook een super leuke stempel, die je eigenlijk veels te weinig ziet… ( ja ook bij mij.. heb deze geloof ik nog maar 1 keer eerder gebruikt. )

De vlieger komt uit de stansenset van Playing in the Rain net als de wolken.

De zon is gewoon een rondje uitgestanst.

En voor de tekst op de labels heb ik in dit geval 2 sets gebruikt. De labels met de letters zijn dus van de set Alphabest. Maar ik wilde uiteraard wel dit aanvullen met de tekst IN THE. Tja, dat was nog behoorlijk zoeken tussen mijn stempelsets, maar uiteindelijk gelukt met de stempelset Sweetest Cherries. ( zelfs met een deel van een woord gemaskerd met het beinkten, zodat ik de letters THE kon maken. Heb je de woorden/ letters al gevonden? 😉

Onder dit alles zit nog een banner uit vellum, om het iets beter uit te laten komen.
Zo zie je maar weer… met een beetje improvisatie kom je een heel eind.

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsWatercolor World, Alphabest, Sweetest Cherries ( voor de tekst “in” en “the”)
InktMemento Black, Gray Granite, Pebbled Path, Azure Afternoon, Tahitian Tide, Daffodil Delight
CardstockGray Granite, Azure Afternoon, Tahitian Tide, Daffodil Delight, Basic White
PonsenBest Label, 1 inch cirkel pons of stans
StansenPlaying in the Rain dies
Overigvellum, Rhinestones

Geen opmerkingen :

Een reactie posten