11 jan 2023

Sweet

Even een heel ander kaartje vandaag…

Deze is nl. niet gestempeld, maar uitgesneden uit vinyl. Dit was omdat iemand vroeg of mijn snijapparaat heel fijn zou kunnen snijden. ( heb sinds kort een nieuwe omdat mijn Cricut helaas kapot gegaan was. )
Uiteraard wilde ik dat graag uitproberen. En ik was super tevreden hoe deze egel eruit kwam. Nu kan ik het zo opsturen, om het te laten zien… maar dat vond ik toch niet zo heel leuk.

Dus heb ik er een kaartje ( evengoed 15 x 15 cm ) van gemaakt.
uitgesneden vinyl dus op een vel aquarelpapier geplakt. Daarna dit met aquarelverf ingekleurd. En moet zeggen… ook daar was ik heel verbaasd over dat vinyl zo goed op het papier bleef plakken, nadat ik er toch met water aan ben geweest.


Uiteraard moest er toch nog wat gestempeld op, dus de tekst Sweet is wel gestempeld. 😉

Ik vond deze te schattig om niet hier te laten zien.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten