28 sep 2022

Stempelschatten bloghop - Na regen komt zonneschijnWelkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Na regen komt zonneschijn

Vandaag weer een nieuwe bloghop, en deze keer een kaartje in het teken van een regenboog… Want wat komt er tevoorschijn, als er direct na de regen het zonnetje doorkomt? Juist… een regenboog dus. En een opbeurend kaartje is altijd fijn, als het even niet voor 100% goed gaat.

Ik ben dus de jaarcatalogus ingedoken, om daar een paar pareltjes uit te zoeken, die ik hier goed bij kon gebruiken. En zo kwam ik dus uit op de stempelsets Flowers of Friendship en Simply Fabulous. Allebei leuke sets, die je veels te weinig ziet. Dus hoog tijd voor de hoofdrol vandaag.


Ik wilde de regenboog kleurtjes gebruiken, dus heb er eerst een paar smalle strookjes van gesneden, en in dezelfde kleuren inkt, verschillende bloemen gestempeld. Deze uitgeknipt, of met een pons uitgeponst.

Om dit allemaal juist mooier uit te laten komen, heb ik op de achtergrond juist met de 3 kleuren bruine inkt, een achtergrond gemaakt, met de smooshing techniek. ( zie hier de uitleg van deze techniek. )

Toen ik alles op de kaart geplakt had, miste ik nog wat… dus nog even verder mijn bak met stansen ingedoken… en wat blijkt.. in de set Hydrangea Dies, zit een heel leuk klein bloemetje… 🙂

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

Stempels Thee en Troost, Tuinfluiters ( tekst op voorkant kaart )
Inkt Memento Black, Parakeet Party, Starry Sky, Fresh Freesia
Cardstock Basic White, Starry Sky, Fresh Freesia
DessinpapierTea Boutique
StansenStylish Shapes dies, Teacup dies
Overigwit touw, dimensionals

Geen opmerkingen :

Een reactie posten