21 feb 2022

Valentijnskaartjes

Ik heb vorige week voor valentijn een paar pop up kaartjes verstuurd naar vriendinnen….

We hadden weer een thema deze maand, om dit modelletje te maken. Nu vond ik het ook leuk om dit ook gelijk voor mijn valentijnskaarten te gebruiken. En tja, uiteraard heb ik er gelijk een patroontje van gemaakt, zodat ik dit allemaal gemakkelijk met mijn Cricut kon uitsnijden en rillen. Scheelt een hoop werk. En ik weet dat het secuur gerild is. Dat is wel anders als ik dit met de hand moet doen… 😉


Voor de oplettende kijkers… ik heb voor deze kaartjes het leuke kerstpapier van de pinguins gebruikt, van de vorige SAB periode. Dat papier is gewoon super leuk, en als je de achterkant gebruikt… het hele jaar te gebruiken. 🙂

Hieronder zie de bovenkant van de kaart, zoals hij gevouwen is. Echt een superleuk patroon. Ga deze zeker vaker maken….Geen opmerkingen :

Een reactie posten