13 jan 2022

Feel Good Stampin'Bloghop - Favoriete kleurencombinatieDank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Favoriete kleurencombinatie

Deze maand hebben we als thema een kleurencombinatie die je meest favoriet is. Nu heb ik heel veel verschillende favoriete kleurencombinaties, als er maar de kleur Bermuda Bay in zit. Dat is echt mijn meest favoriete kleur. Deze keer ben ik daarmee aan de slag gegaan samen met de kleuren Coastal Cabana en Gray Granite.
Heb deze keer deze kleur grijs erbij gebruikt, omdat ik zo graag mijn nieuwe robotje wilde gebruiken. Vind die nieuwe stempelset zo ontzettend cute. 🙂Techniek

Deze keer ben ik weer met de Smooshing techniek aan de slag gegaan. Zo heb je heel snel een leuk resultaat. Heb hier al vaker een kaart mee gemaakt, kijk hier, hier, hier en hier maar eens.

Werkbeschrijving

Uiteraard heb ik er wel weer een korte werkbeschrijving van gemaakt. Die kun je HIER terugvinden.

Wil je nog meer inspiratie, en meer leuke kaartjes en projecten zien? Klik dan op de naam van Wilma dan kun je verder alles bekijken in deze bloghop.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsNuts & Bolts
InktCoastal Cabana, Bermuda Bay, Gray Granite, Memento Black Inkt
CardstockCoastal Cabana, Bermuda Bay, Gray Granite, Watercolor Paper, Basic White
OverigStampin’Blends Bermuda Bay en Gray Granite, waterflesje, heattool, Dimensionals

Geen opmerkingen :

Een reactie posten