14 okt 2021

Feel Good Stampin'Bloghop Mooi Verpakt

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Mooi Verpakt

Vandaag hebben we als thema Mooi Verpakt. Iedereen heeft wel eens iets te geven, wat erg klein is, of zelfs gewoon geld. Want tja, gewoon zo geven is toch lang zo leuk niet.

Vandaar dat ik weer eens een oud patroon tevoorschijn gehaald heb. Deze heb ik al een paar jaar geleden eens hier op mijn blog laten zien, met zelfs een korte werkbeschrijving erbij.

Alleen heb ik deze nu wel aangepast, qua grootte aan mijn snoepjes die ik deze keer wilde gebruiken.

Het lijkt hier wel een heel groot doosje, maar de maat van dit doosje is 5 x 6 cm en 2 cm dik.

Hier zie je al mijn gemaakte kadootjes, in verschillende kleuren, met deze keer weer de viooltjes. Ik kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Is toch altijd een van mijn favoriete bloemen. Ook het dessinpapier is zo geweldig leuk. De grote bloemen zitten op 1 kant van een vel dessinpapier. Je kunt ze met een van de dies uit de set gewoon uitstansen. Dus superleuk en multifunctioneel. 🙂

Werkbeschrijving

In de werkbeschrijving zit een pdf document met het patroon. ( zorg dat je deze in ware grootte uitprint. ) Er zit ook een korte uitleg bij, hoe je deze zelf kunt maken, en eventueel kunt aanpassen aan je eigen formaat.

Ook heb ik een kort filmpje gemaakt, hoe het doosje in elkaar gezet wordt.
Dus als je zin hebt, kun je deze hier bekijken.

Wil je nog meer inspiratie, en meer leuke verpakkingen en projecten zien? Klik dan op de naam onder mijn naam, Nina Janssen – de Stempelolifant, in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken in deze bloghop. Heel veel plezier ermee!

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsVrolijke Viooltjes, Banner Year
InktStazon Jet Black
CardstockBasic White Thick, Calypso Coral, Bumblebee, Polished Pink, Fresh Freesia, Soft Succulent, Evening Evergreen
PonsenBanners Pick a Punch, klein cirkel ponsje
StansenPansy Dies
DSPPansy Petals Designer Series Paper

Geen opmerkingen :

Een reactie posten