12 aug 2021

Feel Good Stampin'Bloghop Kerst in augustus

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Kerst

Tja, mijn eerste 2 kerstkaartjes van dit jaar zijn een feit hoor. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met een zogenaamde Bay Window kaart.
Ik zag een paar kaartjes voorbij komen op Pinterest, en vond het een erg leuk model kaart. Dus mijn keus qua model was snel gemaakt. Nu had ik alleen het probleem dat ik in eerste instantie bijna helemaal geen actuele kerststempels had. Zeker toen ik mijn proef kaartje gemaakt had. Maar gelukkig had ik wel al dat super cute design papier welke je nu gratis kunt krijgen in de Sale-a-Bration periode.

Maar gelukkig kwam mijn bestelling net op tijd binnen, om toch nog een ander voorbeeld te maken.

Werkbeschrijving

Van deze laatste kaart heb ik een filmpje gemaakt, hoe ik deze gemaakt heb.
Dus mocht je zin hebben om deze te bekijken, dan kun je deze hier vinden. Het documentje met de link naar de video en gebruikte materialen kun je hier downloaden.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

Kerstpost

StempelsFestive Foliage, Fantastische Feestdagen, Sparkle of the Season
InktEvening Evergreen, Garden Green
CardstockEvening Evergreen, Pear Pizzazz, Garden Green, Basis White
StansenTailor Made Tags dies, Painted Labels dies, Seasonal Swirls dies
DSPBe Dazzling Glitter paper ( SAB )
Overigklein sterretjes pons ( retired ), Crinkled Seambinding ribbon

Christmas Wishes

StempelsBanner Year
InktStazon Jet Black
CardstockBasic Black, Fresh Freesia, Misty Moonlight, Basic White
PonsenEssential Tag, Double Oval, Banners Pick a Punch
DSPPenguin Playmates paper
OverigRhinestones, Seambinding ribbon

Geen opmerkingen :

Een reactie posten