21 apr 2021

Party Puffins

Toen ik de nieuwe catalogus van Stampin’Up! zag, was ik ook gelijk verliefd op de stempelset Party Puffins. Ze zijn gewoon super schattig… eerst dacht ik dat het pinguins waren, maar het blijken dus papegaaiduikers te zijn. Het is maar dat je het weet… LOL 🙂

Mijn eerste kaartje met deze leuke vogels, heb ik redelijk simpel gehouden… Het vogeltje gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt.

heb er de stempelset Field of Flowers bij gebruikt, zodat het vogeltje in het gras staat.
Voor de wolken heb ik een nieuwe stans gebruikt, het is een set met meerdere randen stansen..

Voor de achtergrond heb ik eerst een stukje whisper White cardstock gebruikt, en daar de wolken rand uit gestanst aan de bovenkant. Toen eerst het grasrandje gestempeld met Pear Pizzazz inkt. Daarna met de blending brush de onderkant gekleurd met dezelfde kleur inkt.

Voor de bovenkant heb ik de lucht gekleurd met een blending brush en Pool Party inkt. Daarna de wolken uitgestanst. Want ja, die horen uiteraard wit te zijn.
Die rand heb ik nogmaals uit het stukje watercolor paper gestanst.
Alle randen van het kaartje eerst met bruine inkt beinkt.
En deze als een puzzel samen met de onderkant op een kaartje geplakt.

De tekst “Always” komt ook uit de stempelset Field of Flowers, waarbij er aan de binnenkant van de kaart het vervolg gestempeld is… “my Friend”
Als finishing touch, de papegaaiduiker met foamtape op de kaart geplakt.

StempelsParty Puffins, Field of Flowers
InktStazon Jet Black Pool Party, Pear Pizzazz, Crumb Cake
CardstockWhisper White, watercolor paper, Pool Party
StansenBasic Borders dies
OverigPumpkin Pie en Calypso Coral markers

Geen opmerkingen :

Een reactie posten