24 mrt 2021

Stempelschatten bloghop - Voorjaar/Pasen

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Voorjaar-Pasen

Vandaag is het thema Voorjaar – Pasen.. tja dat was deze keer nog even behoorlijk nadenken, welke stempelset ik zou gebruiken. Want volgens mij had ik geen “oudere” set die aan dit thema voldeed…
Nou na toch even goed alles bekijken, bleek ik toch rijker te zijn dan dat ik dacht.

Want die nijntjes uit die leuke set Wildly Happy is toch perfect? Deze heb ik gestempeld op watercolor paper, en toen ingekleurd met de diverse kleuren bruine inkt en een waterpenseel. Toen moest ik nog een leuke tekst vinden.. nou die bleek ik toch ook nog te hebben in de Nederlandse set Voorjaarswensen.
Toen ik dat eenmaal allemaal bij elkaar verzameld had, was ik redelijk snel klaar.

De vorm van de kaart had ik al in mijn hoofd zitten, het moest een paasei worden. 🙂
Deze heb ik in delen uitgeknipt uit verschillende kleuren cardstock, en deze ook met verschillende embossingfolders bewerkt. Een beetje bruine inkt eroverheen en klaar was het ei. Vond het deze keer ook leuk om er een andere vorm kaart van te maken, dus het werd zo’n halfronde schommelkaart.

Hier zie je de basis van de kaart, dit is een cirkel, die gewoon doormidden gevouwen is. Hierop zit het ei deels vastgeplakt.
Ben je heel benieuwd wat de rest voor inspiratie voor je heeft? Ga dan snel verder kijken. Klik op de naam onder die van mij, Nina Janssen – de Stempelolifant. Dan kun je de hele lijst bekijken.

Dank je wel voor het langskomen, en tot de volgende keer. Uiteraard vinden we het allemaal erg leuk als je een reactie achter laat.

StempelsWildly Happy, Voorjaarswensen
InktCrumb Cake, Early Espresso, Soft Suede, Blushing Bride, Stazon ink Black
CardstockPetal Pink, So Saffron, Pear Pizzazz, Soft Seafoam, watercolor paper
DSPForever Greenery dsp
Embossing FolderOrnate Floral, Painted Texture 3D
PonsenConfetti Flowers Border, Banner Triple
OverigWaterbrush, Blending Brush

Geen opmerkingen :

Een reactie posten