31 mrt 2021

Restjes kaarten

Vandaag heb ik een paar restjes kaarten om te laten zien…. Nou ja, in mijn geval, heb ik wel oud papier gebruikt, maar er zelf maar strookjes van gesneden…
We hadden namelijk met een stel vriendinnen een challenge, om een kaart te maken met onderstaande sketch. Deze versturen we dan ook naar 1 iemand van ons groepje.

Ik vind het altijd erg leuk om aan de hand van een sketch een kaart te maken. Dat is soms net ff een houvast, die je nodig hebt, als je geen inspiratie hebt. En als je eenmaal bezig bent… dan gaat het vanzelf, en wordt het vaak toch net even anders… ๐Ÿ˜‰

Voor de eerste kaart heb ik eerst een achtergrond gemaakt op een velletje watercolor paper. Zo komen de strookjes papier net ff wat mooier over. Een paar bloemen gestempeld en uitgeknipt, een eenvoudige tekst en klaar is Klara… ๐Ÿ™‚

Voor deze kaart heb ik eigenlijk hetzelfde papier gebruikt, alleen zijn de strookjes net even wat breder. De zonnebloemen had ik nog gestempeld en wel klaar liggen. Nog een beetje gespetterd met de zwarte inkt, een paar kleine bloemetjes met parels erbij en toen was ook dit kaartje klaar. Super snel dus weer.

Bedankt weer voor het langskomen.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten