11 feb 2021

Feel Good Stampin'Bloghop - Voor de Liefste

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Voor de Liefste

Vandaag is het thema van de bloghop Voor de Liefste… dus heb je nog een kaartje nodig voor Valentijnsdag, of zo maar een kaartje voor je liefste…. ( vul maar in, dit kan natuurlijk voor iedereen zijn ) dan ben je vandaag aan het goede adres.

Zelf ben ik aan de slag gegaan met kleuren die ik niet zo heel vaak gebruik… roze en rood… maar ja, vond die er nu wel erg bij passen… en eigenlijk ben ik er nu wel erg happy mee. 🙂

Mijn uitgangspunt was deze keer die leuke stempelset Borders to Backgrounds. Daar zit zo’n leuk randje in met hartjes…. Deze set vind je op blz. 30 in de voorjaarsgids.) En een paar stempelsets verder was mijn kaartje klaar. 🙂 Sorry, deze keer toch wel een paar verschillende sets gebruikt. Maar ja, dat vind ik toch wel het leukste… gewoon je sets die je al hebt, combineren met een nieuwe set. Zo krijg je elke keer weer een ander kaartje.

Werkbeschrijving

Ook deze keer heb ik er weer een filmpje van gemaakt, hoe ik deze kaart gemaakt heb. Dus mocht je zin hebben om deze te bekijken, dan kun je deze HIER vinden. Het documentje met de link naar de video en gebruikte materialen kun je hier downloaden.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂

StempelsPainted Poppies, Borders to Backgrounds, Verry Versailles, Pretty Perennials
InktReal Red, Magenta Madness, Stazon black
CardstockReal Red, Whisper White, Watercolor Paper, 2020-2022 Incolor DSP
StansenPainted Labels
PonsenHeart Punch Pack
OverigResin Hearts embellishments

Geen opmerkingen :

Een reactie posten