17 sep 2020

Feel Good Stampin'Bloghop Tags, Bags & Boxes

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Tags, Bags & Boxes

Vandaag een thema helemaal gewijd aan labels en doosjes. Omdat ik zelf niet zo heel vaak doosjes maak, ondanks dat ik ze evengoed wel erg leuk vind… heb ik deze keer een paar labels gemaakt, die je heel snel kunt maken. Ideaal dus als je snel een labeltje nodig hebt, voor aan een bos bloemen, of een cadeautje.

Beautiful Autumn

En omdat we nu toch zo langzamerhand richting de herfst gaan.. ondanks deze week de erg warme temperaturen… ben ik aan de slag gegaan met die leuke stempelset met bijpassen ponsen uit de herfst.

Hierbij de 3 labels die ik ermee gemaakt heb.

Deze 2 labels zijn gesneden uit Shimmery White cardstock. Hier kun je toch veel natter op werken. Zoals je kunt zien aan die achtergrond stempel.

Dit label is van Thick Whisper White cardstock gesneden. Hier moet je toch wel voorzichtig zijn, als je wat meer water wilt gebruiken. Maar het kan wel.. gewoon even uitproberen. 😉 Of je laat het water juist weg… dan ben je nog sneller klaar met je label. Kan soms ook een uitkomst zijn, als je nog even snel snel… een kadootje moet maken…

Werkbeschrijving

Sorry, deze maand geen filmpje… heb op dit moment lekker vakantie, en ondanks dat we lekker thuis blijven, geen tijd gevonden om er een filmpje van te maken. Maar omdat deze zo gemakkelijk te maken zijn, heb ik een werkbeschrijving gemaakt, die kun je hier downloaden.
Volgende maand zal ik weer netjes een filmpje maken. Dat beloof ik… 🙂

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂


1" (2.5 Cm) Circle Punch
1″ (2.5 Cm) Circle Punch
[119868]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten