26 aug 2020

Stempelschatten Bloghop - Something sweet to eat

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Something to Eat

Vandaag is het thema Something Sweet to Eat. Tja, het meest voor de hand liggend, is natuurlijk die leuke set, met chocolade, of koffie… maar ik heb nog een andere set in mijn kast staan, die ik eigenlijk nog helemaal niet gebruikt had… oeps…. En dat is die leuke set met die appels. Harvest Hellos. En appels, zie toch eigenlijk ook altijd lekker om te eten.. dus goed bruikbaar voor deze hop.

Voor allebei de kaarten heb ik de appel gebruikt, en deze met Stazon deels overlappend gestempeld. Toen dit goed droog was, deze ingekleurd met verschillende kleuren inkt, losjes, en ook flink over de lijntjes heen.. om een mooi aquarel effect te krijgen.

Voor de liggende kaart, heb ik de appels en de blaadjes uitgeknipt, en met dimensionals opgeplakt op de kaart. Alleen de steeltjes zijn plat op de kaart geplakt.

Voor de staande kaart, aan een kant de rand weggescheurd, en met de tekst stempel uit de Very Versailles stempelset, lichtjes bestempeld, voor meer relief in de achtergrond.

De tekst heb ik los gesneden, en ook met dimensionals opgeplakt, dat geeft net wat meer diepte aan de kaart.

Product List
Regals 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
Regals 6″ X 6″ (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
[149616]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten