22 jul 2020

Stempelschatten Bloghop- Zomer

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Sinds deze maand mag ik hier ook aan meedoen, om alle “verborgen en Vergeten” schatten te laten zien uit de catalogi van Stampin’Up! Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp.

Sommige sets, zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig… en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Vandaag is het thema Zomer, dus ben deze keer aan de slag gegaan met de stempelset Timeless Tropical met de bijpassende stansen In the Tropics. Helemaal toepasselijk dus…

Die ananas stans is gewoon super gaaf!!! En die Hibiscus bloem…. 🙂

De eerste kaart is een zogenoemde Slimline kaart. Eens een andere maat kaart, smal en lang. Erg leuk om die eens een keertje te maken… Alhoewel het in het begin wel even wennen was.

Het woord Summer is uitgestanst uit Crumb Cake en ook opgeplakt op een strook cardstock in dezelfde kleur. Doordat de randjes beinkt zijn met dezelfde inkt, steekt het toch mooi subtiel af. Op de achtergrond zijn de bloemen ook gestempeld met Crumb cake. En een paar op Watercolor papier, en ingekleurd met de inkt en water.

En de 2e kaart is wel een gewone maat kaart. Wilde zo graag die ananas en Hibiscus bloem erop verwerken… en tja, dat bleek een beetje lastig te zijn op een slimline kaart.. alhoewel ik het wel geprobeerd heb.. maar kreeg het niet naar mijn zin. Vandaar toch maar weer de standaard A6 maat. 😉

De Hibiscus is dus die mooit stans. Het loof uit groen cardstock en de ananas zelf uit geel cardstock. Beide een beetje langs de rand gesponst, om meer diepte te creëren. De Hibiscus is gestempeld op Watercolor papier, en ook ingekleurd met inkt en water.

En hier zie je dan de 2 kaarten bij elkaar. Dan zie je dus heel goed de 2 verschillende maten kaarten. De smalle kaart is dus de helft in hoogte als de A6 kaart. Dus bijna 7,5 cm hoog.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂


Geen opmerkingen :

Een reactie posten