9 jan 2020

Feel Good Stampin’ Bloghop - Let's Celebrate

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vanaf vandaag doe ik maandelijks mee met deze superleuke bloghop. Met als hoofdthema FEEL GOOD. Wij willen er namelijk voor zorgen dat je met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd wordt en er dan ook mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Let’s Celebrate

Vandaag hebben we als thema Let’s Celebrate. Uiteraard omdat vanaf 3 januari de Sale-a-Bration ingegaan is. Want ja, wie wil dat niet, om zomaar gratis artikelen te verdienen… 🙂
En er staan deze keer echt super gave dingen in. Wat dacht je van een bloemenpons, een set stansen, en verschillende super leuke stempelsets.

Ik ben vandaag aan de slag gegaan met de allerleukste stempelset die er in staat.. al zeg ik het zelf… THE GANG’S ALL MEER.

Ik kwam op pinterest deze leuke vorm kaart tegen, een double diamond kaart noemden ze het. Was even puzzelen om het voor elkaar te krijgen, zeker ook omdat ik er een snijpatroon van wilde maken voor de Cricut. Maar het is me uiteindelijk gelukt. Voor de liefhebbers, zal ik hieronder ook nog de link plaatsen. Helaas is deze alleen te gebruiken door Cricut gebruikers.

Uiteraard is dit ook te maken zonder een snijmachine, het vergt alleen wat meer snij en rilwerk. Maar dit staat allemaal uitgelegd in de werkbeschrijving van deze kaart.

Heel veel succes met het maken van deze leuke kaart. En laat het me ook even weten als je het gemaakt hebt. Vind ik altijd leuk om ze te bekijken.

Werkbeschrijving

Wil je nu ook aan de slag om deze leuke aparte kaart te maken? De werkbeschrijving kun je hier downloaden.
En voor de liefhebbers die een Cricut hebben, kunnen hier het patroon van de kaart downloaden. Deze opent dan in Design Space, en kun je zo gebruiken. Helaas voor andere snijplotters heb ik ( nog ) geen patroon. Als blijkt dat er veel animo voor is, kan ik kijken of ik het alsnog kan maken.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam * Nina Janssen, in onderstaande lijst.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten